صبح اردستان

ساعات مطالعه شبانه روزی در کشور اندک است

کدخبر: 10007
ژانویه 9, 2015 در ساعت 4:32 ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” ، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی در آیین افتتاح سومین مرکز موسسه فرهنگی، تحقیقاتی و انتشاراتی نورالائمه(ع) در شهر زواره اظهار کرد: امروز شاهد برداشتن گام فرهنگی دیگری توسط موسسه نورالائمه هستیم که می تواند منشا آثار و برکت فراوانی باشد.

وی افزود: راه اندازی کتابخانه مرکز، گامی در جهت رشد فکری و فرهنگی مردم منطقه است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه مردم باید با کتاب انس بگیرند، تصریح کرد: توقع نیست یک ملتی با این تمدن کهن، سابقه فرهنگی، انقلاب اسلامی و تقدیم شهدا در راه آرمان های نظام، اینقدر ساعت مطالعه مردم کم باشد و باید نسل جوان را بیشتر با کتاب آشنا کنیم.

 

IF

 

حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه امروزه کتاب های الکترونیکی و فضای مجازی نیز در انتقال فکر و فرهنگ سهمی دارند، خاطر نشان کرد: امروز بخش عظیمی از اطلاعات و معلومات بشری از طریق سایت ها و فضای مجازی منعکس می شود لذا باید در تقویت این مراکز فرهنگی بکوشیم.

وی با اشاره به اینکه در عصر تهاجم فرهنگی قرار داریم و باید مراکز فرهنگی را حفظ کنیم، تاکید کرد: تهاجم فرهنگی بسیار بی رحم است و در حال از ضربه زدن به نسل جوانان است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در پایان با بیان اینکه با این مراکز فرهنگی باید از فرهنگ، آداب و رسوم، دین و اعتقادات خود حفظ و پاسداری کنیم، تصریح کرد: دولت باید به موسسات عام المنفعه فرهنگی، اقتصادی، خیریه ها و … طبق ضوابط تشکیل شده، کمک کند و مشوق آنها باشد.