صبح اردستان

جذب ۸۷ حامی خیّر در طرح محسنین اردستان

کدخبر: 12095
جولای 29, 2015 در ساعت 8:20 ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر”، مهرداد پویان عصر امروز در دیدار با امام جمعه زواره با اشاره به تخصیص و پلاک‌کوبی ۷۰۰ اصله درخت به عنوان شجره طیبه در اردستان از ابتدای سال جاری تاکنون اظهار کرد: ۶۰ درصد درآمد حاصله از زکات جمع‌آوری شده اعم از مستحب و واجب در سطح شهرستان صرف فقرا و نیازمندان و بقیه آن صرف پروژه‌های عمرانی با نظر خیران در شهر و روستا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در ماه رمضان مبلغ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به مردم یمن توسط مردم شهرستان اردستان کمک شده است، بیان کرد: در این ماه نیز مبلغ ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان زکات فطره به این نهاد توسط مردم اهدا شد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی شهرستان اردستان با اشاره به اینکه مبلغ ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان کفاره غیرعمد و ۶۰۰ هزار تومان فطریه سادات جمع‌آوری شده است، ادامه داد:‎ تعداد ۸۴۰ سبد کالا به ارزش ۹۰ میلیون تومان به همت خیران بین مددجویان و ایتام این شهرستان در این ماه توزیع شد.

وی با توجه به اینکه در سال جاری تعداد ۱۰۳ حامی برای حمایت از ایتام و همچنین تعداد ۸۷ حامی خیر در قالب طرح محسنین برای همکاری با کمیته امداد جذب شدند، اضافه کرد: از همه خیران منطقه و به خصوص همشهریان خیّری که ساکن شهرهای تهران و اصفهان هستند و توانسته‌اند در این مدت با یاری خود کمک‌رسان افراد نیازمند باشند، تشکر می‌کنیم.

فارس