نرخ بیکاری شهرستان اردستان 2درصد بالاتر از سطح استان
کدخبر: 14988
اردیبهشت ۵, ۱۳۹۵ در ساعت ۱:۰۸ ب٫ظ
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر، ریاست اداره کار ،تعاون ورفاه اجتماعی اردستان گفت:با توجه به اعلام فرماندار در اولین جلسه شورای اداری شهرستان در سال 95نرخ بیکاری شهرستان 14% می باشد که این آمار 2% از سطح استان بالاتر است .
جمشیید عامری بمناسبت هفته کار وگارکردر نشست خبری پیش از ظهر امروز در محل این اداره به خبرنگاران گفت:با توجه به فرموده مقام معظم رهبری امسال سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل نامگذاری شده است و ما در این راستا برای رسیدن به تحقق این شعارباید چهار مولفه را مد نظر قرار دهیم اول فرهنگ سازی در جامعه،دوم اینکه آن را مردمی بودن بنامیم،سوم مورد آن دانش بنیان بودن اقتصاد مقاومتی وچهارم هم درون زا وبرون گرا بودن آن است.
عامری تصریح کرد: در جهت هفته کار وکارگر ما وقتی می گوییم برون گرا باشیم یعنی اینکه نیروهای خلاق خود را تشویق بکنیم واز آنان تجلیل بکنیم ودر همین هفته این اداره این کار را خواهیم نمود و از کارگران وکارفرمایان وکار آفرینان عزیزمان تجلیل می کنیم و همچنین 27نفر شهید کارگر ی در سامانه ثبت شده وبا هماهنگی بنیاد شهید در این هفته از سه خانواده شهید کارگر تجلیل خواهد شد.
وی همچنین اظهار کرد:کار آفرینان نمونه را هم به استان معرفی کرده ایم که آقای مجتبی نصر اصفهانی مدیریت کارخانه بهداز سیکلت انتخاب شده اند و سه نفر دیگر از کارگران نمونه که از آنان تجلیل خواهد شد.
وی ضمن اینکه خبرنگاران را پیام رسان بین خود ومردم دانست گفت از این بابت تشکر می کنم واعلام کرد برنا مه ای که در دست اقدام داریم واگذاری تشکیل پرونده بیمه بیکاری به کاریابی ها است که در سال 95 اجرایی می شود .
عامری گفت:تعداد151نفر بیمه بیکاری دریافت می کنند و160نفر دیگر هم در دست اقدام داریم ود و کارخانه تعطیل شده یکی کارخانه فاستونی به جهت ضعف مدیریتی و یکی دیگر هم مهاباد ریس که به جهت رکود تورمی تعطیل شده است که کارگران آن جهت دریافت بیمه بیکاری در حال تشکیل پرونده می باشند.
وی در خصوص دادخواستها هم گفت :در اداره قسمتی داریم به عنوان روابط کار وکارگر که پیگیری شکایات و مشکلات کارگران را انجام می دهد که در همین زمینه در سال گذشته 212دادخواست داشتیم که168نفر آن منتج به رأی شده و یک پنجم آن بصورت سازشی انجام گرفته است .
رئیس اداره کار اردستان گفت:تعداد 86کارخانه وکارگاه فعال داریم ودر بخش صنعت کشاورزی وخدمات بیش از ده هزار نفر بیمه شده داریم وتصریح کرد:در بحث اشتغال هم باید گفت این مورد فرابخشی است و 24ارگان در این زمینه به ریاست فرماندار متولی آن هستند که در سال گذشته تعهد اشتغال شهرستان 1000نفر بوده که در این زمینه شهرستان اردستان 1119نفرآن تحقق پیدا کرده یعنی 112 درصد که این جای خوشحالی دارد .
عامری در خصوص تسهیلات تخصیص یافته درسال94 هم گفت: مبلغ2میلیارد و پانصد میلیون ریال در بحث تسهیلات با 70پرونده به نتیجه رسیده است و به بانکهای عامل( ملی و ملت) معرفی شده و 100% جذب شده است ودرشهرستان 900واحد صنفی وجود دارد وحدود 86 واحد صنعتی هم در اردستان فعالیت دارد ودر خصوص فعالیت این اداره هم گفت در استان جز و ادارات برتر هستیم وکارها همه حدود95% انجام شده است .
وی همچنین در راستای آموزش وتوانمند سازی نیروهای کار هم گفت :نیروهایی که بیکار می شوند در فنی وحرفه ا ی آموزش دیده و مجدد به کار بر می گردند .
حق چاپ برای پایگاه خبری تحلیلی اطلاع رسانی نگین کویر محفوط است.