مخالفت مردم با فعالیت شرکت معدن مس و طلای اردستان
کدخبر: 18467
شهریور ۲۲, ۱۳۹۵ در ساعت ۱۱:۵۵ ب٫ظ
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر، در پایان نماز عید قربان شهر اردستان بنری خطاب به استاندار اصفهان در خصوص فعالیت شرکت معدن مس و طلای اردستان نصب شده بود که مردم نماز گزار آن را امضاء نمودند.
متن این بنر به شرح ذیل است:
استاندار محترم استان اصفهان جناب دکتر زرگر پور
احتراما همانطور که مستحضرید معدن مس و طلای اردستان از پنج سال قبل تا کنون و بدنبال اخذ مجوز اکتشاف از وزارت صنعت ، معدن وتجارت کشور در بیش از 11هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان از روستای خرم آباد تا محدوده روستای هندو آباد که تمامی رشته کوه درود به چمن را در برخواهد گرفت فعالیت خود را آغاز نموده است.
لذا بی توجهی به مسائل زیست محیطی ومهمتر از همه منابع طبیعی باعث ایجاد نگرانی هایی ببرای کلیه اهالی ساکن روستای منطقه گردیده و شهرستان اردستان را نیز با خطراتی جدی مواجه کرده است.
ما امضاء کنندگان این متن انتظار داریم با توجه موارد ذیل دستور فرمائید نسبت به تعطیلی دائم کار و عدم احراز صلاحیت شرکت مذکور برای ادامه فعالیت اقدام لازم بعمل آورند.
حق چاپ برای پایگاه خبری تحلیلی اطلاع رسانی نگین کویر محفوط است.