صبح اردستان

نخبگان اردستانی را بیشتر بشناسیم/دکتر مسعود شفیعی

کدخبر: 19482
نوامبر 12, 2016 در ساعت 11:39 ب.ظ

به گزارش صبح اردستان، در ادامه معرفی نخبگان شهرستان این بار دکتر مسعود شفیعی را معرفی می کنیم.

دکتر مسعود شفیعی متولد سال ۱۳۳۶ تحصیلات ابتدایی خود را در اردستان و متوسطه را در اصفهان به پایان رساند.

وی پس از کسب مدرک کارشناسی در رشته ریاضی و کامپیوتر  به امریکا رفت   وسه مدرک کارشناسی ارشد را در رشته‌های ریاضی، مهندسی سیستم و مهندسی برق اخذ کرد و درسال ۱۳۶۶ مدرک دکترای مهندسی برق (کنترل) از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، آمریکا دریافت نمود.

وی پس از مراجعت به ایران در سال ۱۳۶۷ همکاری خود را با دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز  کردو هم اکنون عضو هیئت علمی در مرتبه استادی پایه ۳۰ در همان دانشگاه است .

دکتر شفیعی در حین خدمت آموزشی خود مشاغلی چون معاون و رییس دانشکده مهندسی برق، مدیر کل ارتباط با صنعت و مشاور ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر را بعهده داشته است. همچنین رییس مناطق ده و شش دانشگاه، عضو هیئت امناء، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور و معاون آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت پست و تلگراف و تلفن و معاون  آموزشی، معاون پژوهشی و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه جامع علمی وکاربردی بخشی از کارهای اجرایی  وی است .

 دکتر شفیعی پایه‌گذار و دبیر کمیته دائمی کنفرانس مهندسی برق ایران است . از دیگر فعالیت‌های وی کوشش بی وقفه در پیوند ارتباط صنعت و دانشگاه بوده که نمود آن در برگزاری نوزده کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی و تأسیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه مشخص شده است. وی در حال حاضر ریاست جمعیت و دبیری کمیته دائمی این کنگره را به عهده دارد.

همچنین وی  از سال ۹۲ تا کنون ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای را بر عهده دارد و عضو انجمن مهندسی برق و الکترونیک آمریکا، عضو هیئت مؤسس و هیئت مدیره انجمن مهندسی برق و الکترونیک ایران، عضو هیئت مدیره انجمن مهندسان کنترل و ابزار دقیق و رئیس انجمن ICT بوده

وی تاکنون بیش از ۲۰۰ مقاله در کنفرانس‌های بین‌المللی و داخلی عرضه کرده است. ازاستادبیش از ۶۰ مقاله در نشریات معتبر علمی داخلی و خارجی به چاپ رسیده و همچنین کتاب‌های ریاضیات مهندسی، راهبرد ملی توسعه، نقش همایش‌ها در توسعه ملی؛ اهداف و نحوه برگزاری همایش‌ها، آنالیز فوریه و کاربرد آن در مهندسی، جبر خطی، موتورهای پله‌ای، ارتباط صنعت و دانشگاه؛ آینده‌ای تابناک،پیشینه‌ای تاریک، اصول سیگنال‌ها و سیستم‌ها، دولت الکترونیکی و تجارت الکترونیکی، سیستم هایتحمل پذیر عیب(از نظری تا کاربرد در صنعت)، معادلات دیفرانسیل، سیستم های دو بعدی گسسته،دانشگاه ها و تحقیقات صنعتی را ترجمه و تألیف نموده است.

دکتر شفیعی در زمان فرصت مطالعاتی در انگلستان ریاست سمپوزیوم سیستم‌های چند بعدی سینگولاررا در دانشگاه یومیست به عهده داشته، همچنین چندین سخنرانی علمی در دانشگاه‌های مختلف (یومیست،شفیلد، متروپولیتن، منچستر) برگزار  کرده است.