صبح اردستان

اقتصاد تنها مرزی است که دشمن به آن امید بسته است

کدخبر: 29342
آوریل 21, 2018 در ساعت 12:26 ق.ظ

به گزارش صبح اردستان، سرهنگ پاسدارسید مرتضی کسائی زادگان در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه اردستان، اظهار، کرد: امام خمینی انقلابی به پا کرد که دین واقعی و زلال محمدی بیدارگر و رساننده بشر به سمت کمال است و این والاترین ارزش انقلاب است.

وی افزود:  ماه با عظمت شعبان ماه پیغمبر خدا  و دارای برکات به خصوصی همچون  صلوات است و انواری در این ماه دارد که این ماه را از ماههای دیگر متمایز کرده است.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس گفت: امام حسین(ع) در این ماه به دنیا امد و همه چیز خود را فدای دین کرد برای اینکه خوبی های دین کنار زده نشود و به جای آن کفر جایگزین شود.

سرهنگ کسائی زادگان با بیان اینکه پاسداران کسانی هستند که دلهایشان پر از حب خداوند و از هیچ تلاشی برای حفظ انقلاب دریغ نمی کنند، تصریح کرد:  پاسداران مدال افتخارشان در دل تاریخ ماند و به امام حسین(ع) اقتدا کردند.

وی تاکید کرد: به کسانی که دلشان در گرو انقلاب اسلامی است باید این روز را تبریک گفت و این ماه را باید به جانبازانی تبریک گفت که به ابوالفضل العباس(ع) اقتدا کردند و راه شهدا را پیموده اند ولی تکلیف بر آن شده تا در جمع ما بمانند و پیام آور شهیدان باشند.

فرمانده هشت سال دفاع مقدس جانبازان را یادگاران شهدای بزرگواری دانست که در حفظ نظام و  انقلا ب اسلامی تلاش کرده اند.

سرهنگ کسائی زادگان تصریح کرد: انقلاب اسلامی می خواهد ظلم و ستم و استکبار در جهان نباشد چرا که دشمن هم  فقط انقلاب اسلامی را در بر ابر خود می بیند و همه مدیون زحماتی هستند که اهل انقلاب برای آن تلاش کرده اند.

وی همچنین یادآوری کرد: شلیک موشک اسراییلی ها به سوریه هیچ ارزش سیاسی و امنیتی نداشته است و بهترین روش انقلابی عمل کردن پیروی از مقام معظم رهبری در همه امور است.

سرهنگ کسائی زادگان اعلام کرد: اقتصاد تنها مرزی است که دشمن به آن امید بسته است، لذا همچون میدان دفاع مقدس اگر بخواهیم پیروز شویم باید گوش به فرمان مقام معظم رهبری باشیم.