صبح اردستان

استقلال کنونی جمهوری اسلامی به برکت انقلاب است

کدخبر: 30775
آگوست 17, 2018 در ساعت 10:20 ق.ظ

به گزارش صبح اردستان، به نقل از صاحب نیوز؛ آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد شامگاه پنجشنبه در مراسم یادواره ۲۵ شهید دهستان علیا در مسجدالنبی (روستای ومکان) اردستان اظهار کرد: بهترین چیزی که انسان را به خدا نزدیک می کند و وسیله رسیدن به خداست، ایمان به خدا و رسول خداست و بعد از آن جهاد در راه خدا است که خیلی مهم خواهد بود.

وی افزود: جهاد در راه خدا همچون قله ای است که انسان باید به آن برسد تا پیروز شود و خیلی ها هم موفق نخواهند شد، که شهدا به آن قله اسلام رسیده اند و موفق شده اند.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان گفت: شهدا جان دادند که حکومت اسلامی برپا باشد و ما در امنیت زندگی کنیم لذا باید قدردان این جانفشانی ها بود و اگر در زمان کنونی هم شهدای مدافع حرم نبودند امنیت و عزتی به این معنا نداشتیم.

آیت الله طباطبایی نژاد با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد همه دنیا تحت سلطه آنها باشد، تصریح کرد: لذا آنها می‌خواستند سوریه را بگیرند ولی جمهوری اسللامی اجازه نداد و اگر ایران نبود هم سوریه و هم عراق شکست خورده بودند.

وی همچنین در ادامه به تبلیغات دشمن در فضاهای مجازی مبنی بر عدم کارایی جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: هیچ کشوری جز جمهوی اسلامی نتوانسته با این حجم تحریم و مشکلات دوام بیاورد و این خود موجب عصبانیت بیشتر دشمن شده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان تاکید کرد: عده ای می‌گویند انقلاب چه کاری انجام داده در حالی که همین استقلال کنونی جمهوری اسلامی به برکت انقلاب است و برای نمونه کشوری مثل ژاپن با وجود پیشرفتهای اقتصادی که داشته است تحت سلطه آمریکا است و حتی ارتش برای خود ندارد.

آیت الله طباطبایی نژاد به صحبت های رئیس جمهور آمریکا مبنی بر مذاکره بدون پیش شرط با ایران اشاره کرد و افزود: ولی روز بعد از این اظهارات، وزیر امور خارجه آمریکا ۱۲شرط از جمله اینکه ایران دست از انقلابی گری بردارد، ارتش را بررسی کنند و برای ابد هسته ای را کنار بگذارند بود و لذا نباید باور کرد که آمریکا حاضر هست با ایران مذاکره کند .