صبح اردستان

۱۰کاندیدای مجلس در اردستان تایید شدند

کدخبر: 33822
ژانویه 5, 2024 در ساعت 8:01 ب.ظ

به گزارش صبح اردستان، حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد حضرت موسی بن جعفر علیه السلام ضمن محکوم کردن حمله تروریستی کرمان اظهار داشت: بیانات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص مداحی را شنیدید که آن را ستودند و آن را یک قدرت نرم عنوان کردند و از آن به عنوان سیره تبیین یاد کردند و از مداحان هم همین انتظار است.

وی افزود: مداحان در انتخابات هم برای حضور بیشتر مردم تبلیغ و تبلیغات سوء دشمن را خنثی کنند و دیگر اینکه موضوع فساد و کار فساد توجیح ندارد و باید دستگاه قضا در دادن رأی تامل نکند و باید با آن‌ها بد خورد شود تا مایه عبرت دیگران شود و انتظار رسیدگی قاطع داریم.

وی افزود: حادثه تروریستی در روز شهادت سلیمانی را محکوم می‌کنیم و ضربه‌ای که این شهید والا مقام به دشمنان زد ضربه‌ای بزرگ بوده که در صدد جبران درآمدند و مردم را مورد حمله تروریستی قرار دادند و مقامات امنیتی هنوز جزئیات و گزارش مبسوطی را ارائه ندادند.

حجت‌الاسلام دهشیری گفت: این نوع کارها از کارهای صهیونیست‌ها هستند که زن و کودک را می‌کشند و به هرچه دستشان برسد دست‌اندازی می‌کنند چراکه تعداد زیادی از شهدا دانش‌آموزان بوده‌اند و امروز بعد از نماز علیه این تفکر تکفیری راهپیمایی خواهیم کرد.

امام جمعه اردستان گفت: داعش حمله تروریستی را برگردن گرفته اما نوع نگارش آن‌ها شک برانداز بوده و کار صهیونیست‌ها بوده و داعش را جلو انداخته که شامل جزای سخت نشوند اما مسئولان انتقام سخت را در زمان و مکان خاص خواهند گرفت و همه خود را مدیون خون شهید سلیمانی می دانند و شاهد انتقام سخت خواهیم بود و این حنایتکاران به جزای سخت خواهند رسید.

وی ابراز داشت: موضوع تایید صلاحیت های انتخابات مشخص شده که در اردستان ۱۰ نفر تایید صلاحیت شده‌اند که باید نحوه برخورد و جانبداری‌ها اعلام شود تا شاهد حماسه‌ای دیگر در کشور و شهرستان اردستان شویم.

حجت‌الاسلام دهشیری گفت: موضوع طرح‌های اجرایی شهردار را شنیدید و کسی که کار می‌کند باید دستش را گرفت و کسی که دلسوز است باید او را یاری کرد و باید از استان و کشور هرکجا که کار می‌شود امیدآفرینی انجام شود و از دانش‌آموزانی که به جشن تکلیف رسیده‌اند و در نماز جمعه شرکت دارند تشکر می‌کنیم.

امام جمعه اردستان همچنین  با توجه به راه اندازی سرای سالمندان کوثر اردستان و بازدیدی که از آنجا داشته اعلام کرد:  این مکان پذیرای تعدادی از خواهران و برادران سالمند است که باید آنجا را جزو صدقات خیریه و مبرات جاری قرار دهیم و کمک هایمان را داشته باشیم و راهی که از میدان دادگستری به این مکان می رود حدود یکهزار متر خاکی است که باید آسفالت شود و اداره برق هم روشنایی آن را تامین کند.

حمید فرخی