آغاز اجرای طرح استانی تشدید نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی در اردستان
کدخبر: 33877
ژانویه 20, 2024 در ساعت 6:29 ب.ظ
به گزارش صبح اردستان، حسن ذبیحی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته توسط مدیران ارشد معاونت بهداشتی استان و هماهنگی انجام شده بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی شهرستان اردستان به صورت قطب بندی منطقه ای و همزمان با کل استان در قالب فت تیم دو نفره با حضور بازرسان بهداشت محیطِ قطب پنج شامل شبکه های شرق و شمال استان (اردستان، نظنز، نائین و شرق استان) از روز شنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ آغاز گردید.
وی افزود: این طرح بمنظور بررسی شرایط و ضوابط بهداشتی،ایمنی و سلامت محصولات غذایی و اجرای آیین نامه ماده ۱۳ خوردنی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تا چند روز آینده در شهرستان اردستان اجرا میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان گفت: اینجانب بهمراه کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت از روند اجرای این طرح بازدید و از زحمات بازرسان بهداشت محیط تشکر شد و شایان ذکر است این طرح در شهرستانهای قطب پنج از روز ۲۳ تا ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲ در شهرستان نطنز اغاز گردیده است.
حمید فرخی
حق چاپ برای پایگاه خبری تحلیلی اطلاع رسانی نگین کویر محفوط است.