صبح اردستان

مردم در ۲۲ بهمن و ۱۱ اسفند حماسه دیگری رقم می‌زنند

کدخبر: 33919
فوریه 9, 2024 در ساعت 7:46 ب.ظ

به گزارش صبح اردستان، حجت‌الاسلام حسن دهشیری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد موسی بن جعفر علیه السلام ضمن تبریک اعیاد شعبان اظهار داشت: ماه شعبان ماهی است که ولادت امامان زیادی در آن وجود دارد که باید همه را گرامی بداریم و ۴۵سال پیش همین زمان‌ها شروع نهضت انقلاب اسلامی بود و رژیم شاه وقتی دید دیگر جایگاهی ندارد حکومت نظامی اعلام کردند تا جلوی سرنگونی رژیم را بگیرند اما حضرت امام دستور دادند مردم به خیابان‌ها بریزند و با حضورشان هیمنه رژیم پوشالی شاه را بشکنند و زمینه پیروزی به ۲۲بهمن رسید که کار تمام شد و رژیم دو هزار و ۵۰۰ساله با حضور قدرتمندانه مردم شکست.

وی افزود: هرجا مردم حضور داشته باشند حماسه می آفرینند و مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن و سپس در انتخابات ۱۱اسفند حماسه دیگری را رقم خواهند زد هر چند دشمن کار خود را آغاز کرده تا حضور را کمرنگ کند اما مردم با شور و نشاط شرکت خواهند کرد و جواب دشمن را می‌دهند تا اقتدار ملی حفظ شود و مردم بودند که با حضور خودشان غرور ملی را همیشه زنده نگه داشته‌اند.

امام جمعه اردستان گفت: ایران اسلامی در تمام حوزه‌ها پیشرفت‌های خوبی داشته و کاستی‌هایی هم وجود داشته اما ما اقتدار ایران را با هیچ موضوعی عوض نخواهیم کرد هر چند در داخل و خارح دشمنی‌هایی داریم اما وقتی آن زمان و حال را مقایسه می‌کنیم و شاهد پیشرفت‌هایی ماهواره‌ای هستیم افتخار می‌کنیم.

وی ابراز داشت: افراد زیادی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی تایید شده‌اند و این یعنی یک رقابت خوب که مردم با درایت فرد اصلح را انتخاب خواهند کرد اما کاندیداها و طرفداران رعایت قانون را انجام دهند و اخلاق انتخاباتی را هم داشته و کاری نکنند که عذاب وجدان داشته باشند و فعالیت‌ها قانونی انجام شود.

حمید فرخی