صبح اردستان

موضوع بیابان‌زدایی و حفاظت از طبیعت باید مورد توجه قرار گیرد

کدخبر: 34301
ژوئن 12, 2026 در ساعت 8:51 ب.ظ

 به گزارش پایگاه خبری صبح اردستان،   حجت‌الاسلام حسن دهشیری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اردستان با تأکید بر اهمیت موضوع حجاب و عفاف اظهار داشت: حجاب هیچ‌گاه مانع پیشرفت نبوده، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت جامعه باشد.

وی با اشاره به برخی دیدگاه‌ها درباره ارتباط برهنگی و پیشرفت افزود: اگر برهنگی عامل پیشرفت بود، باید جانوران که از پوشش بی‌بهره هستند از انسان‌ها پیشرفته‌تر می‌بودند، بنابراین حجاب و پوشش مناسب نقش مهمی در حفظ ارزش‌های انسانی و اجتماعی دارد.

امام جمعه اردستان با بیان اینکه بی‌توجهی به حجاب و عفاف می‌تواند پیامدهای فرهنگی نامطلوبی داشته باشد، گفت: کم‌حجابی و شل‌حجابی اگر مورد توجه قرار نگیرد، زمینه‌ساز گسترش بی‌عفتی، بی‌حیایی و بی‌غیرتی در جامعه خواهد شد.

وی بیان کرد: حجاب تنها مربوط به بانوان نیست و آقایان نیز باید با پوشش مناسب در جامعه حضور پیدا کنند، چراکه رعایت عفت و پوشش وظیفه‌ای عمومی است و زنان و مردان باید در این زمینه اهتمام داشته باشند.

حجت‌الاسلام دهشیری با تسلیت فرارسیدن ماه محرم خاطرنشان کرد: چند روزی بیشتر تا آغاز سال قمری باقی نمانده و این سال با ماه محرم آغاز می‌شود؛ امیدواریم همه ما نسبت به شعور محرم توجه داشته باشیم و در کنار شور عزاداری، پیام و اهداف قیام عاشورا را زنده نگه داریم.

وی با اشاره به سالگرد تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: دشمنان در این حملات به دنبال براندازی نظام اسلامی بودند اما با درایت و رهبری مقام معظم رهبری این توطئه‌ها خنثی شد و شهدای زیادی از جمله از شهرستان اردستان تقدیم انقلاب شدند.

امام جمعه اردستان با بیان اینکه حضور مردم در بیش از یکصد شب تجمع و حمایت از ارزش‌های انقلاب، پیام مهمی برای دشمنان دارد، افزود: این حضور شرافتمندانه مردم می‌تواند دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام بگذارد و امید است پیروزی نهایی رقم بخورد.

وی همچنین با اشاره به سالروز تشکیل جهاد سازندگی اظهار داشت: جهاد سازندگی در دوران دفاع مقدس با عنوان «سنگرسازان بی‌سنگر» نقش مهمی ایفا کرد و پس از آن نیز با تشکیل بسیج سازندگی بخشی از این مسیر ادامه پیدا کرد.

حجت‌الاسلام دهشیری با تأکید بر ضرورت توجه به محیط زیست گفت: موضوع بیابان‌زدایی و حفاظت از طبیعت باید مورد توجه قرار گیرد تا از بروز فاجعه‌های زیست‌محیطی جلوگیری شود.

وی با اشاره به شرایط حساس کشور، وحدت و انسجام ملی را ضروری دانست و گفت: ایجاد تفرقه و اختلاف، آب ریختن به آسیاب دشمن است و همه باید از مسئولان تا مردم، وحدت را حفظ کنند.

امام جمعه اردستان تأکید کرد: انتقاد باید صحیح و سازنده باشد و مطالبات مردم از مسیر درست پیگیری شود و تبعیت از رهبری باید برای همه یک اصل باشد و مسئولان خدوم و مردمی نیز باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی با بیان اینکه دشمن قابل اعتماد نیست، افزود: مسئولان باید در میان مردم حضور داشته باشند، مشکلات آنان را از نزدیک بشناسند و اجازه ندهند مردم برای شنیدن واقعیت‌ها به دشمنان رجوع کنند.

حجت‌الاسلام دهشیری در پایان با تأکید بر اهمیت توجه به معیشت مردم گفت: انتظار ما از مسئولان این است که موضوع اقتصاد و مشکلات معیشتی مردم را با جدیت دنبال کنند و همچنین مجالس مذهبی و دینی را گرم نگه دارند تا دیگران نیز از این مسیر الگو بگیرند.

خبرنگار حمید فرخی