صبح اردستان

۹۰ درصد مدارس اردستان آماده بازگشایی هستند

کدخبر: 34591
شهریور ۲۸, ۱۴۰۵ در ساعت ۶:۵۷ ب٫ظ

به گزارش پایگاه خبری صبح اردستان، رسول عسگریانی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش اردستان اظهار داشت: تاکنون ثبت‌نام چهار هزار و ۴۴۹ دانش‌آموز برای دریافت کتاب‌های درسی انجام شده است که این تعداد شامل یک هزار و ۱۴۹ دانش‌آموز متوسطه اول، ۵۳۸ دانش‌آموز شاخه نظری، ۲۱۳ دانش‌آموز فنی‌وحرفه‌ای و ۱۶۵ دانش‌آموز شاخه کاردانش است.

وی افزود: با توجه به وجود تعدادی دانش‌آموز دارای تکرار پایه و همچنین دانش‌آموزانی که هنوز نتیجه قبولی شهریورماه آن‌ها مشخص نشده است، پیش‌بینی می‌شود تعداد دانش‌آموزان این شهرستان در سال تحصیلی جدید به حدود چهار هزار و ۷۰۰ نفر افزایش یابد.

عسگریانی با اشاره به وضعیت توزیع کتاب‌های درسی گفت: آموزش و پرورش اردستان ۴۴ هزار و ۶۷۱ جلد کتاب درسی سفارش داده است که تاکنون ۱۰۰ درصد کتاب‌های دوره ابتدایی و متوسطه اول توزیع شده و کتاب‌های متوسطه دوم نیز با صدور مجوزهای مربوطه، امروز و فردا به طور کامل بین دانش‌آموزان توزیع خواهد شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان اردستان با اشاره به آمار ثبت‌نام پایه اول ابتدایی گفت: تاکنون ۳۰۴ دانش‌آموز پایه اول در سامانه ثبت‌نام شده‌اند که این آمار نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر کاهش داشته است.

وی ادامه داد: ۱۱ دانش‌آموز پایه اول نیز تکرار پایه شده‌اند و تاکنون ۱۱۵ کلاس برای دانش‌آموزان پایه اول کلاس‌بندی شده است و موضوع کاهش تعداد دانش‌آموزان پایه اول در حال بررسی است تا مشخص شود این کاهش ناشی از کاهش موالید است یا برخی دانش‌آموزان هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند.

عسگریانی خاطرنشان کرد: در تابستان امسال نیز ۱۰۴ دانش‌آموزی که نیازمند تلاش مجدد بودند، در قالب طرح‌های آموزشی مورد حمایت قرار گرفتند و آموزش‌های لازم را دریافت کردند و همچنین در طول سال تحصیلی گذشته ۵۶۸ دانش‌آموز دارای ضعف بنیه علمی در کلاس‌های طرح «حامی» شرکت کردند.

وی با اشاره به برنامه‌های توانمندسازی معلمان گفت: در دوره ابتدایی ۲۷ برنامه و اجتماع یادگیری در حوزه‌های مختلف برگزار شد که از جمله آنها می‌توان به سواد دیجیتال، شهاب، سواد خواندن و آموزش چندپایه اشاره کرد.

مدیر آموزش و پرورش اردستان همچنین به وضعیت رشته‌های هنرستانی شهرستان اشاره کرد و گفت: در هنرستان‌های پسرانه رشته‌های الکتروتکنیک، الکترونیک، شبکه و نرم‌افزار و ساختمان در شاخه فنی‌وحرفه‌ای ارائه می‌شود و در شاخه کاردانش نیز رشته‌های سازه‌های فلزی و تعمیر موتور و برق خودرو فعال است.

وی افزود: در هنرستان‌های دخترانه نیز رشته‌های حسابداری، طراحی و دوخت و شبکه و نرم‌افزار در شاخه فنی‌وحرفه‌ای و رشته گرافیک در شاخه کاردانش ارائه می‌شود و در هنرستان قدس مهاباد نیز رشته خیاطی لباس شب و عروس به صورت ضمیمه فعالیت دارد.

عسگریانی با اشاره به اقدامات عمرانی انجام‌شده در مدارس شهرستان گفت: طی سال تحصیلی گذشته دو زمین چمن مصنوعی افتتاح شد و چمن مصنوعی هنرستان والفجر نیز آماده بهره‌برداری است و زمین چمن مصنوعی هنرستان مدنی نیز در طول سال تحصیلی تعویض شد و همچنین دو اتاق بهداشت در مدارس قدس و خواجویی و دو اتاق درس تربیت بدنی در مدارس شریعتی و ابوریحان افتتاح شده است.

مدیر آموزش و پرورش اردستان ادامه داد: زمین بازی بسکتبال و والیبال نیز در حیاط هنرستان سردار سلیمانی احداث و افتتاح شد و در مسابقات فوتسال بین مدارس حدود ۳۲۰ دانش‌آموز پسر شرکت کردند که ادامه این مسابقات به دلیل شرایط ایجادشده در طول سال تحصیلی متوقف شد.

جذب ۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز مدارس

عسگریانی با بیان اینکه برای تجهیز مدارس شهرستان اقدامات قابل توجهی انجام شده است، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام‌شده و حمایت نماینده مردم اردستان، ۲ میلیارد تومان اعتبار از محل نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس شهرستان اختصاص یافت.

وی افزود: طی یک سال گذشته چهار دستگاه آب‌سردکن، ۱۳ دستگاه دیتا، ۱۰ صندلی امتحانی، ۱۰۰ صندلی یک‌نفره، ۵۰ میز دونفره، هفت ویدئوپروژکتور، پنج لپ‌تاپ، دو دستگاه پرینتر، ۱۳ دستگاه کیس، یک دستگاه اعلام حریق، حدود ۲۵۰ مترمربع سرامیک، پنج صندلی راحتی، دو کمد بایگانی، دو کمد آزمایشگاهی، یک دستگاه فتوکپی، سه میز معلم، ۱۲ وایت‌برد، حدود پنج هزار دستگاه کولر، ۳۰ صندلی گردان هنرستانی و ۱۲ صندلی گردان کارمندی تهیه شده است.

وی همچنین از خرید سه دستگاه چرخ خیاطی، یک اتوی مخزن‌دار، چهار دستگاه منبع تغذیه برای هنرستان‌ها و اجرای هشت هزار مترمربع آسفالت در مدارس خبر داد و گفت با همکاری شورا و شهرداری مهاباد و حمایت نماینده مردم، در فاصله دو ماه حیاط چهار مجموعه آموزشی و فرهنگی شامل مدرسه کامرانی، کانون ابوذر، مدرسه قدس و مدرسه شهید غفاری به طور کامل آسفالت شد.

عسگریانی با تقدیر از مشارکت دستگاه‌های مختلف در توسعه فضاهای آموزشی اظهار داشت: ارتش در حوزه محرومیت‌زدایی و تقویت مدارس منطقه اقدامات ارزشمندی انجام داده است که در این راستا حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای مدرسه‌ای در مهاباد هزینه و اعتبار مورد نیاز آن تأمین شده است وهمچنین یک میلیارد تومان تجهیزات برای مدرسه شهید ایزدپناه مهاباد اختصاص یافته است.

مدیر آموزش و پرورش اردستان با اشاره به آمادگی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید گفت: تاکنون حدود ۹۰ درصد مدارس شهرستان آمادگی کامل برای بازگشایی را دارند و ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز عمدتاً با برخی مشکلات جزئی و کارهای تکمیلی مواجه هستند که تلاش می‌کنیم این موارد نیز برطرف شود و ساماندهی نیروی انسانی نیز انجام شده و مدارس شهرستان برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده هستند و تلاش می‌کنیم مهرماه امسال با نشاط و آمادگی کامل آغاز شود.

حمید فرخی