صبح اردستان

تحولات خاورمیانه ۱+۵ را به سمت توافق هسته‌ای با ایران سوق خواهد داد

کدخبر: 7659
سپتامبر 20, 2014 در ساعت 2:21 ب.ظ

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری فارس، احمد بخشایش اردستانی با بیان اینکه مردم ایران به دلیل کش‌دار شدن مذاکرات هسته‌ای و خواسته‌های نامعقول طرف غربی اهمیتی به نتایج و آینده مذاکرات هسته‌ای نمی‌دهند، گفت:‌ با توجه به کم اهمیت شدن مذاکرات هسته‌ای از سوی مردم ایران ولی امیدوارم که مذاکرات هسته‌ای به نتایج مشخصی که منجر به توافق جامع بین ایران و ۱+۵ شده است برسد.

 

بخشایش اردستانی با توجه به اینکه غربی‌ها، ۱+۵ و آمریکایی‌ها خواسته‌های نامعقولی از ایران دارند، افزود: طبق توافقنامه ژنو، ۱+۵ تعهدات و تکالیف مشخصی را برعهده داشته که انجام دهد که این امر را اجرایی نکرده است ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران ادامه کار پرقدرت کارخانجات و ساختمان‌های هسته‌ای نطنز، اراک، فوردو و اصفهان را خواهان است و این امر چیز نامعقولی نیست.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا و ۱+۵ به دنبال کاهش توان غنی‌سازی و جاسوسی از سایت‌های موشکی ایران هستند اظهار داشت: در مجموع به نظر می‌رسد که آنها علاقه‌مندند که با بازبینی‌ها و راستی‌آزمایی‌های زیادی بر جمهوری اسلامی ایران سخت بگیرند.

 

نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اینکه سخت‌گیری زیادی ۱+۵ بر جمهوری اسلامی ایران حاکی از زیاده‌طلبی ۱+۵ است، تصریح کرد: امیدوارم که تحولات منطقه خاورمیانه ۱+۵ را به سمتی سوق دهد که توافق جامع هسته‌ای با ایران امضاء شود.