صبح اردستان

این ادویه ها را در فصل پاییز هر روز به غذاهایتان اضافه کنید

کدخبر: 9301
نوامبر 7, 2014 در ساعت 10:25 ق.ظ

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از باشگاه خبرنگاران، مصرف روزانه دارچین زنجبیل و بابونه در فصل سرما توصیه می شود زیرا درمان طبیعی سرماخوردگی و آنفلوآنزا می باشند و درد و التهاب را کاهش می دهند.

 

بررسی ها نشان می دهند خوراکی های خشک مانند غذاهای سرخ شده و کبابی مناسب این فصل نیست و مصرف آن باعث تشدید خشکی بدن می شود و علایمی مانند اگزما، بی خوابی، افزایش شک و وسواس به همراه دارد. با پرهیز از مصرف غذاهای خشک و مصرف به اندازه شیرینی های طبیعی، می توان از عوارض خشکی بدن کاست.

 

گفتنی است،برای پیشگیری از سرماخوردگی و تب در کودکان با اضافه کردن دارچین و زنجبیل به ویژه در غذاهای کودکان از بروز تب و التهاب در آن ها پیشگیری کرد.

 

نتایج مطالعات نشان می دهند این ادویه های نام برده قادرند دمای بدن را بالا ببرند و در آرامش اعصاب و تسکین درد نیز بسیار موثر می باشند.