صبح اردستان

7500موقوفه استان اصفهان دارای سند مالکیت است

کدخبر: 14868
فروردین ۳۰, ۱۳۹۵ در ساعت ۱۱:۰۶ ب٫ظ

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر، مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: 7500موقوفه استان اصفهان دارای سند مالکیت است و کل موقوفات انتفاعی و منفعتی در استان 14هزار و 600موقوفه است.

حجت الاسلام و المسلمین رضا صادقی در حاشیه گردهمایی روحانیون منطقه اردستان در زواره در گفتگو با خبرنگاران گفت:با بیان اینکه سال گذشته در زمینه احیای موقوفات و اخذ اسناد و تثبیت مالکیت موقوفات موفق به اخذ 1062 سند موقوفه شدیم اظهار کرد: 7500موقوفه استان اصفهان دارای سند مالکیت است و کل موقوفات انتفاعی و منفعتی در استان 14هزار و 600موقوفه است.

صادقی با بیان اینکه طی سال های اخیر وقف های جدیدی در جهت رفع نیاز مردم داشته ایم خاطرنشان کرد: در سال 94 قریب به 285 وقف جدید داشتیم که ارزش ریالی هر کدام از 200میلیون ریال تا 30میلیارد ریال بوده است.

وی با بیان اینکه استان اصفهان در زمینه وقف های جدید در کشور پیشتاز بوده است تصریح کرد:در جهت تحقیق و پژوهش کمک به خانواده های بی سرپرست وقف هایی داشتیم و واقف خیر اندیشی بخشی از اموال خود را وقف بر پیش گیری از اعتیاد و درمان معتادین در شهرستان نجف آباد کرده است.

مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه در 13 رجب افتتاح ستاد حفظ قرآن بصورت مجازی را خواهیم داشت اظهار کرد: مربیانی تربیت شده از طرف سازمان اوقاف و امور خیریه از طرف قم اعزام شده اند و در کنار مقبره علامه مجلسی این طرح افتتاح خواهد شد و جوانانی که علاقه مند هستند از طریق مجازی شرکت خواهند کرد.