یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵
رئیس دادگستری اردستان:

مطالبه مردم باید شنیده و عملی شود

رئیس دادگستری اردستان با تشریح ابعاد مختلف پیام اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: مطالبه مردم باید شنیده و عملی شود.

 به گزارش پایگاه خبری صبح اردستان، حجت‌الاسلام مجتبی عرب‌سعیدی شامگاه شنبه در اجتماع حماسی مردم اردستان با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: طی سال‌های گذشته برخی با جسارت و توهین تلاش کردند ارزش‌های انقلاب را زیر سؤال ببرند، اما امروز همان نمادهایی که مورد هجمه قرار می‌گرفت، به نشانه‌ای از ایستادگی، عزت و مقاومت ملت ایران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه هرچه دشمن برای خاموش کردن نور حقیقت تلاش کند، نتیجه‌ای جز شکست نخواهد داشت، افزود: دشمنان تصور می‌کردند با عملیات روانی و هجمه رسانه‌ای می‌توانند باورهای مردم را تضعیف کنند، اما حضور پرشور ملت در صحنه نشان داد این ملت همچنان پای آرمان‌های انقلاب ایستاده است.

رئیس دادگستری اردستان با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب، حضور گسترده مردم در مراسم تشییع را «اعجاب‌انگیز» توصیف کرد و گفت: این حضور تنها یک اجتماع مردمی نبود، بلکه جلوه‌ای از وحدت ملی، وفاداری مردم به انقلاب و پاسخ قاطع به دشمنان جمهوری اسلامی بود.

حجت الاسلام عرب‌سعیدی با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب در پیام خود از مردم قدردانی کردند، اظهار داشت: مردم با وجود همه مشکلات، حضوری باشکوه و تاریخی رقم زدند و این حضور سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است.

وی با اشاره به بخش دیگری از پیام رهبر معظم انقلاب درباره «انتقام خون پاک امام شهید و شهدای جنگ اخیر» تصریح کرد: این موضوع نشان‌دهنده آن است که خون شهدا فراموش نخواهد شد و مطالبه عمومی ملت ایران برای مجازات عاملان این جنایت، مطالبه‌ای جدی و بحق است.

رئیس دادگستری اردستان بیان کرد: هنگامی که رهبر معظم انقلاب از عهد برای انتقام سخن می‌گویند، این پیام نشان می‌دهد که ملت ایران در دفاع از امنیت، عزت و خون شهدا کوتاه نخواهد آمد و این مطالبه باید در چارچوب سیاست‌های نظام دنبال شود.

وی همچنین با اشاره به نقش مردم در تعیین مسیر کشور گفت: هرجا مردم مطالبه‌ای را با صدای بلند مطرح کرده‌اند، مسئولان باید آن را بشنوند و نسبت به آن بی‌تفاوت نباشند، زیرا سرمایه اصلی نظام، اعتماد و حضور مردم است.

حجت‌الاسلام عرب‌سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از برخی مواضع و اظهارنظرها درباره مذاکره با آمریکا، تأکید کرد: تجربه نشان داده است که اعتماد به دشمن، مشکلات کشور را حل نخواهد کرد و مسئولان باید در تصمیم‌گیری‌های خود رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و مطالبات مردم را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به فرا رسیدن روز عفاف و حجاب نیز گفت: حجاب از احکام مسلم اسلام و از ارکان هویت فرهنگی جامعه اسلامی است و مسئولان فرهنگی، دستگاه‌های اجرایی و نهادهای متولی باید نسبت به اجرای قوانین این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند.

رئیس دادگستری اردستان با بیان اینکه دشمن برای تضعیف بنیان خانواده و ارزش‌های اسلامی برنامه‌ریزی کرده است، افزود: ترویج بی‌حجابی و بی‌بندوباری یکی از ابزارهای جنگ فرهنگی دشمن علیه جامعه اسلامی است و همه دستگاه‌های مسئول باید با اقدامات فرهنگی و قانونی از ارزش‌های دینی صیانت کنند.

وی در پایان با دعوت به حفظ وحدت، انسجام و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری کشور به همدلی، هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن و حضور آگاهانه مردم در صحنه نیاز دارد و این وحدت، مهم‌ترین سرمایه جمهوری اسلامی در عبور از تهدیدها خواهد بود.

حمید فرخی

انتهای پیام / کد خبر34394

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار