شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

۱۵ هزار تن مرغ در اصفهان ذخیره شده است

دبیرانجمن صنفی مرغداران استان اصفهان گفت: در طرح ضیافت که به مناسبت ماه مبارک رمضان اجرایی می‌شود قیمت هر کیلو مرغ برای مصرف کنندگان ۵ هزار و ۵۰۰ تومان تمام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری مهر، بهرام پاکزاد اظهار داشت: با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان مرغ منجمد در کشور ۱۲۰ هزار تن و در اصفهان بین ۱۵ تا ۱۷ هزار تن ذخیره شده است.

وی بیان داشت: در طرح ضیافت که به مناسبت ماه مبارک رمضان اجرایی می‌شود قیمت هر کیلو مرغ برای مردم ۵ هزار و ۵۰۰ تومان تمام می‌شود که مخالف این قیمت هستم.

دبیرانجمن صنفی مرغداران استان اصفهان تصریح کرد: به مناسبت ماه رمضان هر مرغ منجمد به قیمت ۶ هزار و ۵۰۰ تومان از مرغدار خریدار و به قیمت ۵ هزار و ۵۰۰ تومان در حالی در سطح بازار عرضه می‌شود که بیشتر خریداران آن رستورانداران و فست فودی ها هستند.

وی افزود: با این روند هیچ کمکی به خانوارها نمی‌شود و تنها راه حمایت از مردم و خانوارها ارائه مرغ در سبد کالا است.

پاکزاد قیمت مرغ گرم رادر این ماه بین ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۷۰۰ عنوان کرد و اظهار داشت: قیمت مرغ زنده بین ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۶۰۰ است.

وی با گلایه از اینکه میزان تولید مرغ در اصفهان با میزان عرضه و خرید همخوانی ندارد، گفت: هم اکنون با افزایش زیاد تولید مرغ در حالی روبرو هستیم که نه زمینه صادرات به کشورهای دیگر و نه امکان صادرات داخلی فراهم شده است.

دبیرانجمن صنفی مرغداران استان اصفهان بیان داشت: در گذشته مرغ‌ به استان‌های دیگر صادر می‌شد اما با مجوز دادن سالن پرورش مرغ به دیگر استان‌ها این امکان از اصفهان گرفته شد.

وی وجود تحریم‌ها و نبود زمینه تعامل با کشورهای دیگر را مانع جدی پیش روی صادرات مرغ به این کشورها نام برد و خاطرنشان کرد: اصفهان با توجه به وجود سالن‌های متعدد پرورش مرغ توان ۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی را دارد در حالی که به خاطر کاهش تقاضا ۵٫۵ قطعه جوجه تولید می‌شود.

پاکزاد ادامه داد: هر واحد تولید مرغ چهار دوره جوجه‌ریزی دارد که هم اکنون به دو، سه دهم درصد به طور میانگین رسیده است.

انتهای پیام / کد خبر6119

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار