تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در اردستان
در راستای حمایت از تولید محصول سالم از سال ۱۳۹۱ طرح تولید مرغ ویژه (بدون آنتی بیوتیک) در شهرستان اردستان اجرایی شد.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری موج، حسامی با بیان اینکه شهرستان اردستان رتبه اول تولید گوشت مرغ رادر استان اصفهان به خود اختصاص داده است، گفت: تاکنون حدود ۱۰۰۰ تن مرغ در این طرح تولید و به بازار عرضه شده است.
وی افزود: همچنین به عنوان تشویق و جبران بخشی از هزینه آزمایشات مورد نیاز این طرح مبلغ ۲۶میلیون و ۶۰۰ هزار ریال به ۷ نفر از مرغداران پیشکسوت این طرح پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردستان گفت: در چند سال گذشته صنعت مرغداری در این شهرستان رو به گسترش بوده و استقبال زیادی جهت سرمایه گذاری در این بخش صورت گرفته است و این شهرستان در سالهای گذشته همیشه ور تولید گوشت مرغ در بین سه شهرستان برتر استان قرارداشته است که به حمدالله در سال گذشته رتبه اول تولید گوشت مرغ در استان اصفهان به این شهرستان اختصاص گرفت.
علی اکبر صالح ادامه داد: در این شهرستان بیش از ۱۵۰ واحد مرغداری گوشتی فعال وجود دارد ضمنا این شهرستان در تولیدات مهم دیگر دام و طیور جایگاه مهمی را در استان به خود اختصاص داده است.
وی تأکید کرد: باتوجه به پتانسیل منطقه و متقاضی سرمایه گذاری در بخش پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار اگر در زمینه صدور مجوزات لازم با متقاضیان همراهی شود این صنعت پیشرفت چشمگیری خواهد داشت.
انتهای پیام / کد خبر6217