سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴
زمان بارگزاری این صفحه 0,234 ثانیه
حجت الاسلام حیدری

فعالیت ۷۵ نفر در هسته‌های فرهنگی جوان مساجد اردستان

معاون اداره تبلیغات اسلامی اردستان از فعالیت ۷۵ نفر در هسته های فرهنگی جوان مساجد شهرستان فعالیت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” ، حجت الاسلام سید جواد حیدری امروز در گفتگو با خبرنگار نگین کویر با بیان اینکه ۳ هسته فرهنگی جوان در مساجد شهرستان تشکیل شده، اظهار کرد: این هسته ها به منظور غنی سازی اوقات فراغت جوان و نوجوان تشکیل شده و هر هسته فرهنگی ۲۵ نفر را زیر پوشش خود دارد.

وی افزود: این هسته های فرهنگی با هدف رشد و ارتقاء آگاهی نوجوانان و جوانان در معارف اسلامی، علوم قرآنی و مسائل دینی تشکیل شده است.

معاون اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردستان با اشاره به اینکه این هسته ها در مسجد جامع اردستان، مسجد الزهرا(س) زواره و مسجد حضرت ابوالفضل(ع) رحمت آباد تشکیل شده، خاطر نشان کرد: در این هسته ها بیشتر پرسش و پاسخ درخصوص مسائل قرآنی، احکام، اعتقادی و اخلاقی مطرح می شود.

حجت الاسلام حیدری تصریح کرد: این هسته ها از ابتدای تیرماه سال جاری تا پایان فصل اوقات فراغت در مساجد فعال هستند.

انتهای پیام / کد خبر6697

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار