دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان:

کادر درمان در روزهای بحرانی شبانه‌روز پای کار خدمت بودند

رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت اظهار داشت:کادر درمان در روزهای بحرانی شبانه‌روز پای کار خدمت بودند.

به گزارش پایگاه خبری صبح اردستان، سید حامد روحانی رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان شامگاه چهارشنبه در تجمع حماسی مردم اردستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت اظهار داشت: نخستین شهید مدافع سلامت شهرستان اردستان مرحوم دکتر موسوی بود که در دوران شیوع کرونا جان خود را در راه خدمت به مردم فدا کرد و نام او برای همیشه در تاریخ سلامت شهرستان ماندگار خواهد بود.

وی با اشاره به تلاش‌های کادر درمان در دوران جنگ تحمیلی و شرایط بحرانی کشور افزود: مدافعان سلامت اگرچه سلاحی در دست نداشتند اما با تمام وجود در میدان خدمت‌رسانی حاضر بودند و برای حفظ جان هموطنان خود از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با بیان اینکه در ایام اخیر حجم مراجعات به بیمارستان چندین برابر افزایش یافته بود، گفت: با توجه به افزایش مهاجرت و حضور مسافران در شهرستان اردستان، مراجعات به اورژانس و بخش‌های بستری نسبت به سال‌های گذشته چهار تا پنج برابر شد اما خوشبختانه با برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی کادر درمان، خدمات‌رسانی بدون کوچک‌ترین اختلال انجام شد.

روحانی تصریح کرد: تمامی مرخصی‌های کادر درمان لغو شده بود و همکاران ما به صورت شبانه‌روزی در بیمارستان حضور داشتند، در حالی که بسیاری از ادارات تعطیل بودند اما بیمارستان حتی یک لحظه تعطیل نشد و پزشکان، پرستاران و سایر کارکنان با روحیه‌ای جهادی پاسخگوی مردم بودند.

وی ادامه داد: تغییرات و تمهیدات انجام شده در بخش اورژانس باعث شد خدمات درمانی با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری ارائه شود و رضایت مردم نیز نسبت به سال‌های گذشته افزایش پیدا کند.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان خاطرنشان کرد: مردم بارها از رفتار مناسب، نشاط و روحیه خدمت‌رسانی کارکنان بیمارستان قدردانی کردند و این موضوع نشان‌دهنده نگاه الهی و مسئولیت‌پذیری کادر درمان است.

روحانی با تقدیر از تمامی کارکنان حوزه سلامت و همچنین همراهی مسئولان شهرستان و نیروهای نظامی و انتظامی گفت: با وجود سختی‌ها و فشار کاری بالا، همکاران ما بدون هیچ چشمداشتی در کنار مردم ماندند و این ایثار و فداکاری قابل تقدیر است.

حمید فرخی

انتهای پیام / کد خبر34240

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار