
فائزه هاشمی را دست کم نگیریم/ عملیات حقوق بشر در ایران کلید خورد
فائزه هاشمی با سیاست بزرگ شده است. آن قدرها هم احمق نیست که به دیدار دوست بهائیاش برود و عکس بگیرد و اجازه دهد آن عکسها رسانهای شود. او کاملا آگاهانه دست به این اقدام میزند تا باب گفتگو در مورد حقوق بهائیها در داخل و فشار از خارج را باز کند.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر، به نقل از صاحب نیوز.رضا ناظم الرعایا/ آمریکا برای کشورهای مخالفش یک پرونده و راهکاری تقریبا یکسان تعریف کرده است که چگونه در یک بازه زمانی آن کشور را از میان بردارد.
البته در ۹۹ درصد موارد هم موفق عمل کرده و تنها در یک مورد ناموفق بوده و آن هم ایران است.
نسخه آنها هم بسیار کامل، جامع و علمی است و در طول این سالها اشکالات و نقاط ضعف آن هم برطرف شده است!
میتوان گفت تقریبا برنامه از این قرار است:
الف) تربیت نیروهای بومی آن کشور و نفوذ این افراد در پستهای حساس و مهم (این کار بیشتر از طریق بورسیه دانشجویان جوان در کشور آمریکا و همپیمانان آمریکا انجام میشود)
ب) فشار اقتصادی و سیاسی که منجر به انزوای سیاسی و مشکلات اقتصادی در کشور مقابل میشود.
ج) پیاده سازی برنامههایی در جهت تهاجم فرهنگی و تغییر سبک زندگی مردم از طریق ابزارهای رسانهای قدرتمند.
د) حمایت از مخالفان و جریانهای مردمی که از اوضاع سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خسته شدهاند.
ه) ساماندهی و هدایت جریانها، تشکلها، نخبگان و افراد تأثیر گذار در جهت سیاستهای آمریکا.
و در نهایت کشور مقابل مجبور میشود از مواضع خود کوتاه آمده و با آمریکا وارد مذاکره شود.
اگر کشور مقابل موشک داشته باشد باید موشکها را تحویل دهد، اگر صنعت هستهای داشته باشد باید هستهای را تعطیل کند.
در مرحله بعد مسئله دموکراسی مطرح میشود که با برنامه ریزی کامل، افراد مورد نظر آمریکا روی کار بیایند.
سپس مسئله حقوق بشر (زندانیهای سیاسی، حقوق زنان، اشتغال و تحصیل زنان، فعالیت آزادانه مطبوعات، حقوق اقلیتها و ….)
آمریکا مسئله هستهای ایران را با برجام در دولت یازدهم حل کرد، و بعد سراغ مسئله موشکی ایران رفت که این مورد با واکنش شدید رهبری مواجه شد و این مسئله را فعلا کنار گذاشتهاند.
مسئله بعدی مسئله حقوق بشر است که البته مدتهاست که این مسئله در ایران دنبال میشود اما به نظر میرسد از الان به بعد به طور ویژه و محسوس دنبال خواهد شد.
دیدار فائزه هاشمی با بهائیان را دقیقا باید در همین راستا بررسی نمود.
فائزه مانند مادرش (عفت مرعشی) که در سال ۸۸ دستور شروع آشوبهای خیابانی را صادر کرد، او هم چند روز پیش شروع عملیات حقوق بشر در ایران را کلید زد.
فائزه هاشمی را دست کم نگیریم، او با سیاست بزرگ شده است. آن قدرها هم احمق نیست که به دیدار دوست بهائیاش برود و عکس بگیرد و اجازه دهد آن عکسها رسانهای شود.
او کاملا آگاهانه دست به این اقدام میزند تا باب گفتگو در مورد حقوق بهائیها در داخل و فشار از خارج را باز کند.
آنجا مشخص میشود که این دیدار با برنامهریزی است که وقتی عکسهای آن منتشر میشود و واکنش افراد و شخصیتهای مختلف مذهبی و سیاسی در کشور بلند میشود، فائزه هاشمی با یک رسانه خارحی به نام یورونیوز مصاحبه میکند و بیان میکند: «هیچ کار خلافی نکردهام و پشیمان نیستم.»
اگر این دیدار صرفا یک دیدار معمولی بود، طبیعتا وی با یک مصاحبه سر و ته ماجرا را هم میآورد اما وقتی بلافاصله مصاحبه میکند و میگوید پشیمان نیستم. یعنی این کار عامدا انجام شده است.
نکته دیگر اینکه وی با یک بهائی معمولی دیدار نمیکند بلکه با یک مجرم امنیتی که زندانی بوده است دیدار میکند. یعنی با یک دیدار هم حقوق زندانیهای سیاسی پیش کشیده میشود و هم حقوق بهائیها در ایران.
اولین واکنشهای متفاوت به این مسئله در داخل را باید مصاحبه قابل تأمل صادق زیباکلام (فعال سیاسی اصلاح طلب) با سایت انتخاب خبر برشمرد که اینجا قابل دسترسی است و پیشنهاد میکنم حتما مطالعه نمائید.
صادق زیباکلام (که به رسمیت شناختن اسرائیل را در کارنامهاش دارد) تمام قد از این اقدام ساختارشکنانه فائزه هاشمی دفاع میکند و مسئله حقوق بهائیها در ایران را مورد چالش قرار میدهد و اقدام فائزه هاشمی را قابل ستایش میداند!
این مصاحبه به خوبی پرده از بازی جدید آمریکا با ایران بر میدارد.
در مرحله بعد باید منتظر واکنشهای خارج از کشور بود که افرادی مانند احمدشهید و سازمانهای بین المللی پرونده حقوق بشر در ایران را به جریان خواهند انداخت و ایران را مورد فشارهای بین الملی قرار خواهند داد.
اما دلیل اینکه چرا «حقوق بهائیها» هم کاملا مشخص است، جستجویی در اینترنت انجام دهید با عنوان «نقش بهائیت در فتنه ۸۸» و «ارتباط بهائیت با اسرائیل» متوجه خواهید شد چرا دشمن برای حقوق بهائیها در ایران سر و دست میشکند و سینه چاک میکند.
مسئله آنجا جالبتر میشود که سیاستمداران دولت یازدهم (مخصوصا جناب دکتر ظریف) از ماهها قبل و در جریان مذاکرات هستهای، بارها آمادگی ایران برای مذاکره با کشورهای غربی در خصوص مسئلهی حقوق بشر در ایران را هم مطرح میکنند.
انتهای پیام / کد خبر15430