شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

حقوق بشر امریکایی، نردبانی برای استکبار

حقوق بشر برای امریکا به سان نردبانی است برای رسیدن به مقاصد این کشور؛ نردبانی که هر پله آن را حقوقی از ملت‌ها و دولت‌ها تشکیل می‌دهد و پله هایی که یکی یکی توسط آمریکا در راه رسیدن به اهداف استعماری خود زیر پا گذاشته می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر ، به نقل از صاحب نیوز بررسی تاریخی ابعاد حقوق بشر به نام امریکا و به کام استکبار را بیشتر و بهتر بیان می کند، ششم تیرماه۱۳۶۰، مسجد ابوذر تهران و تروری که امام جمعه وقت تهران و رهبر آینده ایران را هدف گرفته بود. سه روز پس از عزل بنی صدر از نخست وزیری؛ رجوی و یارانش که از کنار گذاشتن عضو بلند پایه خود از مهمترین مقام جمهوری اسلامی پس از رهبری سخت خشمگین شده بودند نقشه سلسله عملیاتی را اجرایی کردند که قصدش انتقام گیری از جمهوری اسلامی و هدفش از میان برداشتن بهترین و مخلص ترین نیروها برای زمین زدن نظام نوپای جمهوری اسلامی بود.

ترور ششم تیرماه خوشبختانه نافرجام ماند ولی فردای آن روز برنامه منافقین به ثمر نشست و بهشتی مظلوم به همراه ۷۲ تن از یارانش در یک بمب گذاری وحشتناک به شهادت رسیدند. گروهک منافقین با قبول مسئولیت ترور، ورود خود را به فعالیت های مسلحانه رسما اعلام کرد.

یک سال بعد و در ۱۱ تیر ۱۳۶۱ آیت الله صدوقی به دست منافقین به شهادت رسید؛ این آخرین جنایت این گروهک خیانت کار نبود؛ با شروع جنگ تحمیلی منافقین به خدمت رژیم بعث درامدند و دست به جنایات بسیاری علیه مردم ایران زدند و در همه این مراحل امریکا بعنوان پشتیبان این گروهک از تمام اقدامات منافقین و تمام جنایاتی که مردم ایران اسلامی را هدف قرار می داد حمایت می کرد.

در جریان جنگ و در هفتمین روز تیرماه۱۳۶۶ رژیم بعث با حمایت امریکا سردشت را مورد اصابت موشک های شیمیایی خود قرار داد و ناجوانمردانه مردم بی دفاع این شهر مرزی را به خاک و خون کشید. ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷ نیز ناوگان نظامی امریکایی هواپیمای مسافربری ایران را بر روی آبهای خلیج فارس مورد هدف قرار داد و تمامی۲۹۰ نفر سرنشینان و خدمه هواپیما را به شهادت رساند.

امریکای مدعی حقوق بشر پس از این جنایت نه تنها از مردم کشورمان عذرخواهی نکرد که فرمانده و پرسنل آن ناوگان را نیز مورد تشویق و تجلیل قرارداد. این مدت، بازه زمانی خون باری است که از ۷تیر ۶۰ شروع شده و تا ۱۲ تیر ۶۷جان انسانهای مظلوم و بیگناه بسیاری را به کام خود فرو برده است. هفته ای مملو از اثر انگشت امریکا، هفته ای که به شایستگی توسط رهبر معظم انقلاب به هفته حقوق بشر امریکایی شهرت گرفت.

حمایت مالی و تسلیحاتی از صدام در جنگ تحمیلی، تشکیل و حمایت گروهک های تروریستی مختلف برای اعمال وحشیانه در ایران و کشورهای همسایه، حمله به عراق، افغانستان ، سوریه و کشتار مردم بیگناه این سرزمین ها، به شهادت رساندن دانشمندان هسته ای این سرزمین و جنایات بسیاری که تشکیل گروهک های تروریستی القاعده و داعش و پشتیبانی از عربستان در کشتار مردم بی دفاع یمن از جدیدترین آنهاست؛ همه از اقدامات بشردوستانه کشوری است که خود را حامی اول حقوق بشر در جهان عنوان می کند و کشورهایی را که از قواعد او در امور بشری تبعیت نمی کنند به چالش می کشد.

نمونه بارز این عملکرد متهم کردن ایران به نقض حقوق بشر است که مقامات غربی با تمسک به آن تلاش کرده‌اند ضمن اعمال تحریم‌های اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان، چهره نظام جمهوری اسلامی ایران را مخدوش کرده و زمینه رویگردانی بین‌المللی از کشورمان را فراهم سازند.

درواقع آمریکا ۳۷ سال به صورت مداوم تلاش کرده است تا علاوه بر انجام انواع اقدام‌های خصمانه برای مهار انقلاب اسلامی، تعدیل مواضع، تغییر سیرت و محتوای جمهوری اسلامی و دست برداشتن از احکام و شریعت اسلامی، با بهره‌گیری از دستگاه‌های تبلیغاتی جریان‌ساز صهیونیستی موضوع حقوق بشر را به حربه‌ای جهت اعمال فشار بر کشور ایران تبدیل کند.

و این در حالی است که مردم جهان بارها و بارها شاهد نقض حقوق بشر در داخل کشور امریکا بوده اند، از جمله موارد نقض حقوق بشر در آمریکا وضعیت اسفناک امنیت اجتماعی متأثر از تبهکاری‌ها و خشونت‌های فراوان، جاسوسی و نقض حریم خصوصی، وضعیت زندان‌ها، شکنجه، نژادپرستی و تبعیض نژادی، نقض حقوق مهاجران و بومیان، نقض حقوق مسلمانان و اقلیت‌ها، نفی آزادی بیان، نقض حقوق زنان و کودکان، نقض آزادی مطبوعات در آمریکا، نقض سیستماتیک حقوق بشر در آمریکا، نقض حقوق بشردوستانه می باشد.

کمی تامل در نوع رویکرد امریکا به موضوع حقوق بشر این نکته را بیش از پیش مشخص می سازد که حقوق بشر برای امریکا به سان نردبانی برای رسیدن به مقاصد این کشور است؛نردبانی که هر پله آن را حقوقی از ملت‌ها و دولت‌ها تشکیل می‌دهد و پله هایی که یکی یکی توسط آمریکا در راه رسیدن به اهداف استعماری خود زیر پا گذاشته می‌شود. و امروز به راستی باید ۶ تا ۱۲ تیر را هفته حقوق بشر امریکایی دانست تا جهانیان به دور از انواع تبلیغات رسانه ای که از امریکا چهره ای موجه و حامی حقوق بشر ساخته است با جنایات آشکار و پنهان این نماد ظلم و بیداد آگاه شوند.

انتهای پیام / کد خبر16365

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار