دوشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۵
مسئول عقیدتی حوزه نمایندگی دانشگاه امیرالمومنین اصفهان :

مهم‌ترین پشتوانه نظام، حضور مردم و تبعیت از ولایت است

مسئول عقیدتی حوزه نمایندگی دانشگاه امیرالمومنین اصفهان گفت: اقتدار امروز جمهوری اسلامی تنها وابسته به تجهیزات و توان نظامی نیست بلکه مهم‌ترین پشتوانه نظام، حضور مردم و تبعیت از ولایت است و همین مسئله دشمنان را دچار استیصال کرده است.

به گزارش پایگاه خبری صبح اردستان، حجت‌الاسلام سید حسین فتوحی در تجمع حماسی مردم اردستان با اشاره به جایگاه ملت ایران در قرآن کریم اظهار داشت: خداوند متعال در آیات مختلف قرآن از ملت ایران به نیکی یاد کرده و این ملت را زمینه‌ساز تحقق وعده‌های الهی معرفی کرده است.

وی با بیان اینکه آیه ۵۴ سوره مبارکه مائده از جمله آیاتی است که به ایرانیان اشاره دارد، افزود: پیامبر اسلام(ص) پس از نزول این آیه دست بر شانه سلمان فارسی گذاشتند و فرمودند این وعده الهی مربوط به قومی است که در آینده زمینه‌ساز تحقق اهداف الهی خواهند شد.

مسئول عقیدتی حوزه نمایندگی دانشگاه امیرالمومنین اصفهان گفت: ملت ایران امروز با حضور گسترده در میدان‌های مختلف، مصداق تحقق آیات مهدوی قرآن هستند و انقلاب اسلامی نیز به فرموده امام خمینی(ره) زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) است.

وی با اشاره به نقش مردم در اقتدار جمهوری اسلامی افزود: دشمنان تصور می‌کردند با فشارهای نظامی، اقتصادی و رسانه‌ای می‌توانند ملت ایران را دچار تفرقه و ناامیدی کنند اما حضور مردم در صحنه تمامی نقشه‌های آنان را خنثی کرده است.

فتوحی ادامه داد: اقتدار امروز جمهوری اسلامی تنها وابسته به تجهیزات و توان نظامی نیست بلکه مهم‌ترین پشتوانه نظام، حضور مردم و تبعیت از ولایت است و همین مسئله دشمنان را دچار استیصال کرده است.

وی با بیان اینکه دشمنان سال‌هاست بر روی شناخت تشیع و ملت ایران مطالعه می‌کنند، خاطرنشان کرد: امروز جبهه استکبار به خوبی دریافته که رمز قدرت ایران اسلامی، اتحاد امت با امام جامعه است و تا زمانی که این پیوند حفظ شود، هیچ توطئه‌ای به نتیجه نخواهد رسید.

این استاد حوزه با اشاره به برخی حوادث تاریخی افزود: در تاریخ اسلام هر زمان مردم در کنار امام و رهبر جامعه ایستادند، پیروزی حاصل شد و هر زمان میدان خالی شد، دشمنان ضربه زدند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و حضور مردم در میدان اظهار داشت: ملت ایران باید قدر این نعمت الهی را بدانند و اجازه ندهند دشمن از مشکلات اقتصادی و معیشتی برای ایجاد تفرقه سوءاستفاده کند.

فتوحی گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران به برکت رهبری حکیمانه و حضور مردم به قدرتی تأثیرگذار در منطقه تبدیل شده و همین مسئله موجب نگرانی آمریکا و رژیم صهیونیستی شده است.

وی در پایان با تقدیر از حضور گسترده مردم در تجمعات و صحنه‌های مختلف تصریح کرد: هرچه حضور مردم پررنگ‌تر باشد، دست ولی‌فقیه و نیروهای مسلح برای مقابله با دشمنان پرقدرت‌تر خواهد شد و این ملت با حفظ وحدت و بصیرت، مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی را ادامه خواهد داد.

حمید فرخی

انتهای پیام / کد خبر34245

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار