اصفهان جزءِ ۸ استان کشور با بیشترین جذب مسافر
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در نخستین روزهای نوروز سال ۹۳، تعداد ۸ استان کشور شامل اصفهان، فارس، استان های شمالی، کرمانشاه، همدان، خراسان رضوی و قم بیشترین پذیرش مسافر را داشته اند.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری ایمنا، مسعود سلطانی فر در حاشیه سفر چند ساعته به اصفهان و در جمع خبرنگاران اصفهانی ابراز داشت: باتوجه به مصوبه دولت در سال گذشته، ستاد “هماهنگی سفر” با حضور دستگاه های ذیربط و با محوریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تهران و در استان ها به ریاست استاندار تشکیل شده است.
وی افزود: در نخستن روزهای نوروز سال ۹۳، تعداد ۸ استان کشور شامل اصفهان، فارس، استان های شمالی، کرمانشاه، همدان، خراسان رضوی و قم بیشترین پذیرش مسافر را داشته اند.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با وضعیت خوب استان ها، پیشبینی میکنیم که نوروز امسال توزیع سفرها در استان ها خوب باشد و جمع زیادی از مردم که سال گذشته به برخی از شهرها کمتر سفر میکردند، امسال بیشتر به این مناطق سفر کنند.
برای احیای آثار تاریخی، راهی جز مشارکت با بخش خصوصی وجود ندارد
وی با اشاره به شعار امسال “اقتصاد و فرهنگ”، یادآور شد: این اصطلاح نخستین بار از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطرح شد، به این دلیل که برای احیای آثار تاریخی، راهی جز مشارکت با بخش خصوصی و کاربردی کردن اماکن تاریخی و میراثی وجود ندارد.
سلطانی فر بیان داشت: سیاست مشارکت با بخش خصوصی، به غیر از بناهای کلاسیک و ثبت جهانی شده که نگهداری آن در اختیار دولت است، صورت می گیرد.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه در سطح کشور بیش از یک میلیون سایت، بنا و آثار تاریخی وجود دارد، گفت: در ۸۳ سال گذشته و از زمان تشکیل و تصویب نخستین قانون حفاظت از میراث فرهنگی، فقط ۳۲ هزار آثار تاریخی کشور شناسایی شده است.
شناسایی و احیای ۷۰ درصد آثار تاریخی کشور باقی مانده است
وی با اشاره به اینکه شناسایی و احیای ۷۰ درصد آثار تاریخی کشور باقی مانده است، افزود: احیای آثار تاریخی فقط با منابع دولتی امکانپذیر نیست و باید با بخش خصوصی مشارکت کنیم.
سلطانیفر بیان داشت: مشارکت با بخش خصوصی در تمامی بناهای تاریخی به غیر از بناهای نفیس و ثبت جهانی شده، امکان پذیر است.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: بر اساس اصول طراحی شده، آثار تاریخی با مشارکت بخش خصوصی احیا و مرمت شده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ سال اجازه بهرهبرداری در کاربریهایی از جمله اقامتی، بین راهی و عرصه محصولات فرهنگی داده میشود.
سلطانی فر با بیان اینکه تعداد زیادی کاروانسرای تاریخی و میراثی در کشور وجود دارد، گفت: مرمت و احیای کاروان سرای «مادر شاه» اصفهان در مراحل تکمیلی قرار دارد.
انتهای پیام / کد خبر4646