ائمه جمعه جزو هيچ گروهي نيستند
امام جمعه اردستان گفت : خطيبان نماز جمعه متعلق به همه مردم هستند و به لحاظ مواضع سياسي جزو هيچ گروهي نيستند.
به گزارش نگین کویر به نقل از ايرنا ، حجت الاسلام والمسلمين حسن دهشيري در خطبه هاي نماز جمعه در مسجد جامع اردستان اظهار کرد: ائمه جمعه كه براي مردم در باره مسائل معنوي، اجتماعي، فرهنگي، سياسي و اقتصادي روشنگري مي كنند، مستقل و در مسير اسلام ناب، خط امام و ولايت مطلقه فقيه حركت مي كنند.
وي برگزاري ۷۵۰ آيين نماز جمعه در كشور را لطف و عنايت بسيار بزرگ الهي براي مردم دانست و گفت: اين مهم از جمله بركات نظام مقدس جمهوري اسلامي است.
وي با اشاره به برگزاري بيست و دومين اجلاس ائمه جمعه كشور، اضافه كرد: ديدار با رهبر معظم انقلاب، سران سه قوه و برخي وزيران بسيار مهم، آموزنده و ارزشمند بود.
امام جمعه اردستان همچنين سالروز حمله وحشيانه رژيم اشغالگر قدس به اردوگاههاي صبرا و شتيلا را يادآور شد و گفت: اين حمله ددمنشانه كه بسياري از مردم مظلوم فلسطين را به صورت فجيعي به خاك و خون كشيد باعث رسوايي اين رژيم سفاك و حاميان آن در جهان شد اما سازمان حقوق بشر و ملل چشم بر اين جنايت بستند و اقدام عملي انجام ندادند.
دهشيري تصريح كرد: رژيم هاي وابسته عربي و سران مرتجع آنان بايد از خواب غفلت بيدار شوند و با بازگشت به دامان ملت مسلمان، دست از حمايت رژيم صهيونيستي بر دارند.
انتهای پیام / کد خبر726
