«محمد» آبروی سینمای ایران /شاهکار مجیدی در ایران جاوادنه می شود
همانطوری که در روانشناسی هم آمده هر تصویر گویایی هزارکلمه است قطعا ساخت فیلمی بامحتوای قوی و معتبر بهتر میتواند گویای حقیقت اسلام و شخصیت پیامبر باشد و ای کاش ازمیان انبوه فیلمساز و کارگردان مدعی تجربه و توانایی بیشتر شاهد چنین افرادی بودیم تا متعهدانه و دلسوزانه برای معرفی اسلام و پیامبر به جهانیان آستین همت بالا بزنند و کارهای خوبی ارائه دهند البته پر واضح است که این فیلم تنها محصول کار مجیدی نیست بلکه یکی از آثار شاخص جبهه انقلاب اسلامی است
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از صاحب نیوز، سالها در ایام ولادت و شهادت پیامبر اعظم ( صلوات الله علیهو آله ) یک فیلم پایه ثابت شبکه های مختلف تلویزیون بود. «الرساله» یا همان «محمد رسولالله» که نام فارسی شده فیلم مصطفی عقاد کارگردان مشهور سوری در هالیوود بود تنها روایت جذاب و جهانی در رابطه با پیامبر اسلام محسوب میشد. پیامبری که آخرین فرستاده خداوند و ختم رسل، حجت را تمام کرد وهم اکنون بعد از مسیحیت دومین دین جهان مربوط به پیروان آن است؛ البته طبق آمارهای جدید اسلام به نسبت رشد بیشتری یافته و مسیحیت در رده دوم این طبقهبندی ادیان قرار گرفته است، اما گفته میشود که نداشتن رسانه قوی از سوی مسلمانان دلیل آن شده تا اغلب اسلام را دومین دین تصورکنند نه اولین درهرحال این نشان میدهد که از وجود و فعالیت درست رسانه نباید غافل شد، زیرا غفلت و اهمالورزی در عرصه رسانه باعث میشود تا نتوانیم حقیقت ناب اسلام را درهیاهوی رسانههای دشمن به جهانیان معرفی کنیم .
درحالیکه درباره حضرت مسیح، مسیحیان آثار مختلفی را ساختهاند متاسفانه درخصوص پیامبر اعظم و اصحاب مورد تایید ایشان کمتر اثر شاخصی در سطح بینالمللی داشتهایم و شاید به صراحت باید گفت تنها الرساله بوده که باعث آشنایی مختصر نسبت به آن پیامبر والا مقام شده است. حالا بعد از سالها، کارگردانی متعهد و شیعه بر آن شده تا کاری عظیم و جهانی به نام پیامر اعظم تولید کند مجید مجید کارگردان ایرانی است که عرصه سینمایی شناخته شده است. خود او میگوید توهین به ساحت پیامبر اعظم در دانمارک و همزمانی آن، دعوت وی به این کشور برای تقدیر از فعالیتهای سینماییاش باعث شد، تا علاوه بر تحریم تقدیرکنندگان به خاطر آن توهین (کار بسیار باارزش و قابل تقدیر از سوی این کارگردان متعهد مسلمان ) وی را به فکر واداشت تا یک اثر جهانی برای معرفی گوشهای از شخصت پیامبر معظم اسلام کرده باشد؛ اثری که با وجود هزینههای بالای آن هنوز به نمایش عمومی درنیامده به موضوع داغ رسانههای جهان مبدل شده است. وهابیت از همان ابتدای اعلام ساخت فیلم موضعگیری کرده و به تکاپو افتاده تا به هرطریق فیلم را تخریب کند.
وی در مصاحبه ای که با شبکه المیادین داشت گفته بود: «به نظر من یک سری قضاوتهای عجولانه نسبت به این فیلم شده است؛ البته من این حق را میدهم. بههر حال راجع پیامبر اسلام (صلی اللهعلیه وآله وسلم) کار کردن خیلی مهم است و حق میدهم که مسلمانها حساس باشند به این مقوله و اگر اتفاقا حساس نبودند جای سوال بود. من خوشحالم از اینکه این قدر حساسیت وجود دارد راجع به ساحت مقدس پیامبر اسلام و این جای خوشحالی است که این قدر جهان اسلام نسبت به پیامبر اسلام حساس است و از این بابت خوشحالم.»
در واقع به دلیل اهمیت کار مجیدی در این شاهکار ارزشی این بود که بهترینها را برای عوامل کار گردآوری کرده افرادی از جمله استفاده از ویتوریو استورارو فیلمبردار مشهور ایتالیایی، جلوههای ویژه به عهده اسکات ای. اندرسون، استمیلژن کرکا کلژاکویچ طراح دکور فرانسوی، موسیقی متن هم از ای. آر. رحمان که همه دارندگان جایزه اسکارهستند و نوید کاری قوی و قابل توجه را در کنارهم میدهند. از اتفاقات جالبی که در حاشیه کار رخداد دعوت از فیلمبردار فیلم بود از قرار وی تازه به زندگی پیامبر اسلام علاقه پیدا کرده بوده همین برای او شگفتانگیز بود درحال مطالعه در زمینه آن رسول اعظم بوده و مجیدی با وی تماس گرفته و او را دعوت به کار نموده و ازسوی دیگر پس از تحقیقات او در زمینه ستاره باران وی با یک مرکز علمی نجوم درایتالیا به پدیده عجیب پی برده که در زمان تولد حضرت مسیح ( علیه السلام ) و حضرت محمد ( صلوات الله علیه وآله ) دو واقعه عجیب ستاره باران به صورت غیرقابل تکرار در جهان رخ داده بوده است.
اینها نشان میدهند که کار درستی برای معرفی پیامبر انجام شده است خلائی که سالهای زیاد فقدانش احساس میشد و در شان امالقرای جهان اسلام نبود که اثری مقبول و معتبر درباره پیامبر اعظم تولید نکرده باشد و حالا مجیدی از معدود کارگردانان متعهد و مجرب کشورمان است که به دنبال توهین به ساحت پیامبر اعظم نتوانست سکوت اختیار کند و تنها به محکوم کردن لفظی بسنده نماید، بلکه عزم خود را جزم کرد تا با کمک رسانه توهینهای جاهلانه و عامدانه دشمن را خنثی نماید.
یکی از بارزترین مشخصههای کار وی در سه گانه بودن آن است. مجیدی برای دوران کودکی پیامبر بخش جداگانهای ترتیب داده چه آنکه نمیتوان این دوران حساس و مهم زندگی پیامبر را جدا کرد یا نگاهی محدود و مختصر داشت؛ از سویی دیگرمجیدی با تمام محدودیتها در عدم نمایش چهره پیامبر دست به ریسک بزرگی زده است که این خود به تنهایی فیلم را دیدنی میکند در رابطه با سهگانه حضرت محمد(صلواتاللهعلیهوآله) شاید به دلیل اینکه مخاطب چندان فیلم را ندیده صحبت کردن زود باشد، اما آنچه قابل بیان است نفس حرکت در سطحی جهانی است، زیرا بسیار ضروری و لازم بود تا در این بحبوحه سیاهنمایی غرب علیه دین اسلام که به لطایف الحیلی سعی در تخریب و دپراتیزه کردن اسلام در اذهان عمومی دارند، اثری فاخر و شایسته درباره حقیقت زندگی پیامبر بزرگ اسلام ساخته شود.
همانطوری که در روانشناسی هم آمده هر تصویر گویایی هزارکلمه است قطعا ساخت فیلمی بامحتوای قوی و معتبر بهتر میتواند گویای حقیقت اسلام و شخصیت پیامبر باشد و ای کاش ازمیان انبوه فیلمساز و کارگردان مدعی تجربه و توانایی بیشتر شاهد چنین افرادی بودیم تا متعهدانه و دلسوزانه برای معرفی اسلام و پیامبر به جهانیان آستین همت بالا بزنند و کارهای خوبی ارائه دهند البته پر واضح است که این فیلم تنها محصول کار مجیدی نیست بلکه یکی از آثار شاخص جبهه انقلاب اسلامی است که سعی کرده با همکاری کارگردانی متعهد و دلسوز، پروژهای جهانی درباره حضرت محمد (صلواتاللهعلیه وآله) کلید بزند، اثری که میتواند با زبان گویای تصویر واقعیت راستین شخصیت پیامبر اسلام را به جهانیان معرفی کند.
انتهای پیام / کد خبر12632