شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
داستان دنباله دار یک آقازاده خاص؛

فائزه یا فاجعه انقلاب؟

اخیرا (بعد از سفر آمریکا) فعالیت هایی جهت دار از سوی فائزه هاشمی کلید خورده است؛ از جمله دیدارهای علنی با بهائیان و نطق در مذمت حکومت های دینی! در تحلیل چرایی این رفتارها سخن خواهیم گفت

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر، به نقل از  صاحب نیوز، انسان ها همواره در معرض لغزش هستند و هرچه از جایگاه دینی و اجتماعی بیشتر و بهتری برخوردار باشند، باید مراقبت و دقت بیشتری در رفتار و گفتار خود داشته باشند. از جمله مواردی که دقت بسیار طلب می کند، حساسیت و وسواس پیرامون تربیت فرزند است؛ چراکه از طرفی تربیت فرزند بر عهده ی والدین به عنوان یک مسئولیت نهاده شده است و از دیگرسو در تاریخ بسیار دیده شده لغزش فرزندان سر از انحراف والدین درآورده است. زبیر یکی از بزرگترین مصادیق این مدعاست.

این مقدمه از آنرو ذکر شد تا برخی گمان نکنند آنچه در ادامه می آید با اهداف مغرضانه ی سیاسی است؛ بلکه ریشه در اندیشه و حقیقت دارد.

اخیرا (بعد از سفر آمریکا) فعالیت هایی جهت دار از سوی فائزه هاشمی کلید خورده است؛ از جمله دیدارهای علنی با بهائیان و نطق در مذمت حکومت های دینی!! در تحلیل چرایی این رفتارها جلوتر سخن خواهیم گفت.

چند نکته پیرامون صحبت های اخیر او لازم است:

یک. وی گفته: «خطای حاکمان موجب بدنامی حکومت های دینی است»(+)؛ یعنی رفتار آنان موجب لکه دار شدن دین و رفته رفته کم رنگ شدن دین داری در بین مردم خواهد شد. ای کاش کسی غیر از فائزه چنین صحبتی می کرد؛ چراکه این سخن بیشترین تخریب را برای پدر او به ارمغان دارد؛ کسی که با جهت گیری های لیبرالی و مانور اشرافیگری بزرگترین لطمات را به اهداف انقلاب خمینی کبیر(ره) وارد ساخت. اقدامات پدر او بود که عمیق شدن هرچه بیشتر اختلافات طبقاتی را دامن زد و نطفه ی نسل زرسالاران و ثروتمندانی که از قِبَل انقلاب به جایگاه های ویژه رسیدند را رقم زد؛ افرادی که از خون شهدا بالا رفتند و روی موج اشرافیت به مردم صاحب انقلاب فخر فروختند.

سخنی که از فائزه مطرح است اینکه اگر حکومت دینی تشکیل نمی شد، طلبه ای همچون پدر شما هیچگاه توفیق نشستن بر مناصب مختلف حکومتی نمی یافت و امروز شما جایگاهی نداشتید که بخواهید نطق کنید.
دو. فائزه گفته اگر مجتهدین به وظایف خود عمل می کردند و احکام عقلی و مسائل جدید را مورد توجه قرار می دادند اوضاع بهتری داشتیم. براستی شما که به اذعان خود نصیبتان از نمره ی دینی بیش از ۴ نبوده (+)! چگونه این قدر راحت دم از فهم دینی می زنید و برای مراجع و زعمای دین تعیین تکلیف می کنید؟! ای کاش قدری درک می کردید در هر عرصه ای فقط صاحب نظران آن عرصه حق تصمیم گیری و اعلام نظر دارند.
به هر حال از خانواده ای که روز تاسوعا را برای تفریح و اسکی روی آب انتخاب می کند(+) بیش از این انتظار نمی رود.

از مسؤولانی که منش شاهانه دارند و کاخ شاه را برای تفریح انتخاب می کنند نیز بیش از این انتظار نمی رود حتی اگر در لباس دین باشند! بله این رفتار باعث بدنامی دین است، اما موجب نمی شود که حکم کنیم دین از صحنه ی حکومت بیرون رود و تنها در گوشه ای بخزد. اگر در همان تعلیمات دینی خوانده بودید دین برنامه ی جامع زندگی است؛ یقینا بیش از این مسائل دینی را فهم می کردید.

اما در اینکه فائزه از این اقدامات، چه در سر دارد گمانه هایی مطرح است: از جمله اینکه شاید بتوان با هوچی گری، کوتاهی های دولت را پوشش داد و حواس مردم را از فیش های حقوقی، نچرخیدن چرخ کارخانه ها و توقف چرخ سانتریفیوژها و بی برنامگی دولت به مباحث جنجالی جهت داد؛ لذا فائزه دارد انجام وظیفه می کند تا انتخابات آتی تضمین گردد.
همچنین با طرح چنین مباحثی از سوی فائزه قبح برخی مسائل شکسته می شود و راه برای قلم زنی شبهه افکنان علیه نظام و انقلاب بیش از پیش باز خواهد شد.
اما فائزه اعتبار پدر خود را سر دست گرفته و برای به مقصود رساندن اهدافش از آن خرج می کند. نمی دانم فائزه می داند که این قمار دو سو دارد یا خیر؟

انتهای پیام / کد خبر17344

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار