بیش از ۵۰درصد واحدهای صنعتی اردستان تعطیل هستند
علیرضا غیور گفت: بیش از ۵۰درصد از مجموعه های صنعتی شهرستان تعطیل هستند و ۹۰ واحد صنعتی با پیشرفت بالای ۶۰درصد در سامانه تسهیل ثبت نام کرده اند که ۳۵ واحد برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان نگین کویر،فرماندار اردستان اظهار کرد: بیش از ۵۰درصد از مجموعه های صنعتی شهرستان تعطیل هستند و ۹۰ واحد صنعتی با پیشرفت بالای ۶۰درصد در سامانه تسهیل ثبت نام کرده اند که ۳۵ واحد برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند.
علیرضا غیور بعدازظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جدید اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری گفت: پتانسیل خوبی به لحاظ وجود معادن در شهرستان وجود دارد اما ساماندهی مناسبی صورت نگرفته و ۱۲۰ پروانه اکتشاف و بهره برداری معدن در شهرستان صادر شده است که در حال حاضر اکثر این معادن تعطیل هستند.
فرماندار اردستان به وجود ۱۴ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف در شهرستان اردستان اشاره کرد و افزود: با توجه به نقش اصناف تقویت اتحادیه ها ضروری است.
رویکرد، نگاه و سیاست گذاری ها در مسیر رشد و توسعه تاثیر گذار است
نماینده مردم شهرستان اردستان در مجلس شورای اسلامی در ادامه نشست با بیان اینکه رویکرد، نگاه و سیاست گذاریها در مسیر رشد تاثیر گذار است اظهار کرد: کمبود اعتبارات و بودجه در همه حوزه ها وجود دارد اما این نباید مانع از تلاش و پیشرفت شود و آنچه باعث می شود با امید مسیر را طی کنیم ظرفیت های انسانی و طبیعی و موقعیت جغرافیایی شهرستان است.
حجت الاسلام و المسلمین سید صادق طباطبائی نژاد خواستار ایجاد نگاه تعاملی و همکاری با سرمایه گذاران در بین مدیران شهرستان شد وادامه داد در شهرک صنعتی اردستان و نواحی صنعتی زواره و مهاباد ۱۹۰ جواز تاسیس واحدهای صنعتی صادر شده که از این تعداد ۸۰ واحد پروانه بهره برداری گرفته اند.
وی با بیان اینکه از ۸۰واحد صنعتی شهرستان ۴۴ واحد صنعتی بصورت فعال و نیمه فعال و ۳۶ واحد راکد هستند خاطرنشان کرد: باید از کمترین فرصت ها بیشترین استفاده رابرد و نباید فرصت سوزی کرد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به فعالیت ۲۵۰۰واحد صنفی درشهرستان اردستان اشاره کردو افزود: ایجاد شهرک اصناف شهرستان در دستور کار قرار دارد.
طباطبایی نژاد خواستار تغییر قوانین موجود در حوزه صنعت و معادن شد و گفت: قوانین باید به نفع مردم در حوزه معدن تغییر کند.
استان اصفهان رتبه اول توسعه یافتگی صنعتی و معدنی را در کشور دارد
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در ادامه نشست گفت: استان اصفهان با ۹هزار و ۲۰۵واحد صنعتی رتبه اول توسعه یافتگی صنعتی و معدن در کشور را دارد.
محمود صالحی با بیان اینکه به ۱۱۰ واحد تولید معدنی و کشاورزی در کارگروه کمیته تامین مالی و رفع موانع تولید استان اصفهان از طرف بانک های عامل ۱۲۰میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است گفت: تا کنون ۴۵۰۰واحد صنعتی در سامانه جهت اخذ تسهیلات ثبت نام کرده اند که پرونده ۸۰۰ متقاضی در کارگروه تامین مالی و رفع موانع تولید استان اصفهان مطرح و جهت دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی به وجود ۹۲۰۵ واحد صنعتی در سطح استان اصفهان با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۹۰۱۴۲میلیارد ریال و اشتغال زایی ۲۶۰هزار نفر اشاره کرد و افزود: استان اصفهان رتبه اول توسعه یافتگی صنعتی و معدنی را در کشور دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان بیان کرد: استان اصفهان با وجود ۷۵۰معدن فعال و سرمایه گذاری ۴۳۸۶میلیارد ریال و ظرفیت استخراج ۴۶میلیون تن در سال رتبه چهارم کشور را دارد ۹هزار نفر در بخش معادن استان اصفهان مشغول به کار هستند.
صالحی خاطرنشان کرد: استان اصفهان با داشتن ۱۶۶هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را دارد.
وی به ممنوعیت استقرار صنایع در شعاع ۵۰کلیومتری اصفهان اشاره کرد و گفت: با توجه به نزدیک بودن شهرستان اردستان به مرکز استان باید از این فرصت در جهت جذب سرمایه گذاران و ایجاد واحدهای صنعتی استفاده کرد.
در این مراسم با اهدای هدایایی از زحمات حجت اله کاظم زاده تقدیر و تشکر شد و طی حکمی از طرف مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان آقای محمد رضا باقری به عنوان سرپرست جدید اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اردستان منصوب شد.
انتهای پیام / کد خبر17831