شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
سفر وزیر کار و تعاون به کردستان حاشیه ساز شد!

انتقاد تند نمایندگان مردم به سفرهای نمایشی وزیران/ فرشادان: نباید به مردم دروغ گفت/ علوی: جلسات دولت خروجی ندارد/ مرادی: نرخ بیکاری ۶۰ درصد شده است

سومین سفر وزرای دولت اعتدال در حالی به کُردستان صورت می‌گیرد که وعده‌های دولت روحانی کماکان بر زمین مانده و آقایان به فکر نمایش‌های سیاسی خود هستند.

به گزارش صبح اردستان، به نقل از راه دانا، سومین وزیر دولت پر تلاطم تدبیر و امید در حالی در واپسن ماه‌های تکیه اعتدالیون بر کرسی دولت یازدهم به کُردستان سفر کرد که همانند دو سفر قبلی وزرا با حواشی و البته گلایه‌های تند نمایندگان مردم همراه بود.

 

سخنان جنجالی و البته سیاسی “محمود واعظی” معاون سیاسی حزب اعتدال و توسعه ایران در لباس وزیر ارتباطات در کُردستان و تاختن وی به صداوسیما و رسانه‌های منتقد و پرداختن به هچیزی غیر از ماموریت اصلی وی آغاز شروع سفرهای نمایشی آقایان دولتی در استان محروم کُردستان بود.

پس از وی، سفر نمایشی و پر از دوربین و خدم و حشم هاشمی، وزیر بهداشت بود که شان مردم استان را تنها در سفری ۲ ساعته دانست که البته با انتقاد تند سیداحسن علوی، نماینده مردم سنندج در مجلس همراه شد و البته سایت سرسپرده روابط عمومی استانداری کُردستان با پررویی سخنان وی را کذب خواند.

پس از این دو سفر جنجالی، نمایشی و سیاسی، روز جمعه، “علی ربیعی” وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سفری ۲ روزه به کُردستان سفر کرد تا طرح‌هایی را افتتاح کرده و البته در کارگروه توسعه و اشتغال شرکت کند.

سفرهای نمایشی وزرا از یک طرف و انتقاد تند نمایندگان مردم به دولت و این سفرها از طرف دیگر، سفر این وزیر را نیز به حاشیه کشاند.

“سد مهدی فرشادان” رئیس مجمع نمایندگان کُردستان که دفاع تمام قد و به حق از مردم استان را در کلامش می‌شد مشاهده کرد خطاب به آقای وزیر سیاسی دولت یازدهم و استاندار خسته استان و تیم سیاسی وی گفت که دروغ گفتن به مردم در قالب ایجاد انتظار واهی امری نابخشودنی است.

وی از شعار “اقبال عمومی” دولتی‌ها ابراز تعجب کرد و افزود که در حال حاضر در حوزه فناوری اطلاعات ۱۲ هزار فارغ‌التحصیل بیکار در استان کردستان داریم و با چنین شرایطی چگونه می‌توانیم از اقبال عمومی سخن بگوییم.

فرشادان با طرح سوال از وزیر و زاهدی، استاندار کُردستان، پرسید که سوال من به عنوان وکیل مردم کردستان این است که دستاوردهای این سفر چه چیزی بوده است و چه تحول اقتصادی در این استان رقم خورده است.

رئیس مجمع نمایندگان کُردستان خطاب به وزیر گفت که دلایل سفرهای سیاسی وزیران به کُردستان را واکاوی کنید چراکه با شعار نمی توان مردم را امیدوار کرد.

پس از پایان سخنان فرشادان، استاندار همیشه آرام و آسوده خاطر کُردستان به ناگهان از کوره در رفته و گفت که این سخن و استفاده از واژه دروغ در شان مردم کُردستان نیست، چرا که دولت شاید نتوانسته به وعده‌هایش عمل کند، اما دروغ نمی‌گوید.

نکته قابل تامل سخنان استاندار و دولتی‌ها این سوال را در ذهن کُردستانی‌ها ایجاد کرده که آقای استاندار خلف عمل به وعده دروغ گویی نیست؟

“سید احسن علوی” دیگر نماینده مردم کُردستان در مجلس شورای اسلامی که در سفر وزیر بهداشت انتقادی تند به هاشمی داشت، در این سفر خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: علی رغم وجود جلسات زیاد در دولت، هیچ اتفاق در کُردستان نمی افتد.

علوی گفته که در استانی مثل کرمان میلیاردها تومان سرمایه گذاری می‌شود اما در کُردستان هیچ سرمایه گذاری جذب نمی‌شود.

“محسن بیگلری” نمایندع مردم سقز و بانه خطاب به وزیر کار گفت که مردم کُردستان با رای ۷۲ درصدی به روحانی اعتماد کردند اما جواب این اعتماد به شایستگی داده نشده است.

“منصور مرادی” نماینده مردم سروآباد و مریوان نیز در این جلسه با اشاره به بحران بیکاری در کُردستان گفت که در برخی از شهرها آمار به ۶۰ درصد نیز رسیده است.

گلایه‌های تند و صریح منتخبین مردم اما با واکنش استاندار و البته سایت وابسته به روابط عمومی استانداری مواجه شده که چرا به اصطلاح فرهنگ کُرستان و مهمان داری را رعایت نکرده‌اید.

سوال از آقایان و اربابان این سایت این است که آیا دفاع از حق و حقوق مردم و بیان مشکلات بی‌فرهنگی است؟ آیا باید نمایندگان به به و چه چه برای آقای وزیر سیاسی و استاندار بگویند و ندای “همه چیز آرام است” را سر دهند؟

انتهای پیام / کد خبر21808

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار