شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان:

پارک علم و فن آوری محلی است برای تجمیع شرکت های دانش بنیان

کشمیری پارک علم و فن آوری را محلی دانست برای تجمیع شرکت های دانش بنیان اما گفت: تفاوت های اساسی بین شرکت های صنعتی و دانس بنیان وجود دارد.

به گزارش صبح اردستان، رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان در جلسه امضاء تفاهم نامه تاسیس و راه اندازی مرکز خلاقیت و نوآوری شهرستان اردستان در گفت و گویی اظهار کرد: نوآوری رکن اصلی در جهش و توسعه اقتصادی بوده است.

مهدی کشمیری گفت: از عناصر بوجود آمدن مراکز خلاقیت می توان به وجود دانشگاههای مهندس پرور، آموزشگاههای فنی حرفه ای، شهرک های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی می توان توجه کرد.

وی افزود: شرکت های بزرگ حرف اول را در رشد و توسعه اقتصادی نمی زند و مراکز رشدی که داریم می توانند به کار آفرینان در این زمینه کمک کنند.

رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان عناصر موثر در رشد اقتصادی و اشتغال طبقه خلاق را کمک به شرکت های کوچک دانست و عنصر توسعه را مبتنی بر دانایی عنوان کرد.

کشمیری هدف اصلی پارک های علم و فن آوری را افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقاء فرهنگ نوآوری و رقابت سازنده میان شرکت های حاضر در پارک های فن آوری و موسسه های متکی بر علم و دانش دانست.

وی پارک علم و فن آوری را محلی دانست برای تجمیع شرکت های دانش بنیان اما گفت: تفاوت های اساسی بین شرکت های صنعتی و دانس بنیان وجود دارد.

رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان معتقد است هر چند سابقه فن آوری به دهه ۸۰ مربوط می شود اما شتاب قابل ملاحظه ای را داشته و شرکت علمی تحقیقاتی اصفهان اولین بار در کشور شکل گرفته و به کل کشور نشت پیدا کرده و در حال حاضر در تمام مراکز استانها یک مورد از این شرکت های علمی تحقیقاتی وجود دارد.

کشمیری با بیان اینکه حدود ۵۰۰شرکت فنآور در شهر ک تحقیقاتی اصفهان فعال هستن، تصریح کردک شرکت های موجود از ۲۰۰ دو نفر تا ۲۰۰ نفر در آن شاغل هستند که در زمینه های مختلف همچون الکترونیک، مکانیک و مهندسی شیمی فعالیت دارند.

وی تاکید کرد: ۶۵۰۰نفر در مجموعه شهرک ها شاغل هستند و زمینه  هفت ۱۰۰۰ نفر فراهم شده  که دو سوم به صورت تمام وقت و یک سوم بصورت پاره وقت و با تحصیلات دانشگاهی فعالیت دارند.

رئیس شهرک علمی، تحقیقاتی اصفهان گفت: فروش فن آوری با مشارکت سرمایه گذار تجاری سازی بیش از۶۶ فن آوری به ارزش ۴۱۵ میلیارد ریال و جمع سرمایه گذاری ۸۳۰ میلیارد ریالی و ارزش تقریبی فعلی این موارد چهار هزار و ۲۳۵ میلیارد ریال بوده است.

انتهای پیام / کد خبر23272

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار