استان اصفهان با ۱۲۶ زورخانه در کشور مقام اول را دارد
قنبری با بیان اینکه در حال حاضر ۸۱۳ زورخانه در کل کشور وجود دارد، تصریح کرد: تنها استانی که نسبت به کل کشور دارای زورخانه بیشتری است استان اصفهان با ۱۲۶ زورخانه است.
به گزارش صبح اردستان، مسئول امور استانهای فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای ایران در گفت و گویی اظهار کرد: ورزش باستانی بعد از انقلاب تشکیل هیئت زورخانه ای و پهلوانی داده و در قبل به صورت سنتی و خود گردان اداره می شد.
عباس قنبری گفت: ایران در رده بین المللی و در مسابقات دارای مقام اول بوده و کشوری هنوز نتوانسته از ایران امتیاز بگیرد و ۸۴ کشور عضو فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه ای هستند.
وی افزود: ۳۱ استان کشور دارای رئیس مرکزی ورزش پهلوانی بوده و هر استانی از پنج شهر و بیشتر دارای هیئئت پهلوانی و زورخانه ای هستند و استانی داریم که ۳۰شهر آن دارای هیئت است.
قنبری با بیان اینکه در حال حاضر ۸۱۳ زورخانه در کل کشور وجود دارد، تصریح کرد: تنها استانی که نسبت به کل کشور دارای زورخانه بیشتری است استان اصفهان با ۱۲۶ زورخانه است.
مسئول امور استانهای فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای ایران همچنین تاکید کرد: استان تهران دارای ۲۵هیئت و ۸۶ زورخانه بوده و در ۳۳ استان کشور نیز هیئت تشکیل شده است.
وی با توجه به اینکه افراد برای ورزشهای مختلف باید بیمه ورزشی شوند گفت: با توجه به آمار فدراسیون پزشکی بیش از ده هزار نفر در کشور عضو ورزش پهلوانی و زورخانه ای کشور هستند.
قنبری همچنین یادآور شد: بعضی استانها هنوز ورزش پهلوانی و زورخانه ای را با نام ورزش باستانی می شناسند و این درحالی است که نام صحیح ورزش، پهلوانی و زورخانه ای بوده که نام اولین رئیس فدراسیون هم مرحوم عباس حاجیان پدر شهید مهند حاجیان از شهدای حزب جمهوری اسلامی بوده است.
مسئول امور استانهای فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای ایران خاطرنشان کرد: ورزش زورخانه ای دارای مشکلاتی همچون تبلیغ کم در خصوص این ورزش و اینکه آن قدر که روی ورزشهای وارداتی تبلیغ می شود اگر روی ورزش سنتی و اصیل ایرانی تبلیغ می شد نتایج سخنان مقام معظم رهبری در خصوص گسترش این ورزش هم به ثمر می نشست.
وی تاکید کرد: زیر ساختهای این ورزش هنوز ضعیف بوده و بودجه کافی در ورزش زورخانه ای کم است و در صورت تبلیغ، والدین برای استقبال از این ورزش پیشگام خواهند شد و ارگانها و مکانهایی که از این ورزش استقبال کرده اند می توانند آن را گسترش دهند.
قنبری کمبود مربی و داور را از مشکلات اساسی ورزش پهلوانی و زورخانه ای ایران دانست و گفت: ورزش باستانی باید به شکلی باشد که در همه شهرها و حتی روستاها زورخانه داشته باشیم.
مسئول امور استانهای فدراسیون پهلوانی با بیان اینکه ورزش پهلوانی باید همچون ورزشهای دیگر مدال آن حساب باشد، تصریح کرد: یعنی دانش آموز وقتی مدال گرفت، مدال آن لحاظ شود تا مورد تشویق بقیه قرار گیرد و با آموزش و پرورش و مکانهایی که نیروهای جوان دارند باید تعامل صورت گیرد.
انتهای پیام / کد خبر23557