استفاده از تلفن هوشمند پس از ۹ شب ممنوع
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی میشیگان نشان می دهد که استفاده از تلفن هوشمند از ساعت ۹ شب به بعد، باعث می شود که انرژی و کارایی فرد در روز بعد به حداقل کاهش یابد.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی “ایرنا” ، این بررسی بر روی ۹۰۰ کارمند ایالت متحده آمریکا انجام شده است و نتایج نشان می دهد که تمام افرادی که از تلفن هوشمند خود از ساعت ۹ شب به بعد استفاده می کنند، در طول روز بعدی کاملاً بی انرژی و بی حوصله هستند و میزان خطا در عملکرد آنان بسیار بالاست.
در این تحقیقات آمده است که فرقی نمی کند که کاربر با استفاده از تلفن هوشمند خود ایمیل چک کند، بازی کند، وارد شبکه های اجتماعی شود، مکالمه داشته باشد، ارسال پیام کند یا سایت های مختلف را رصد کند؛ انجام تمام این امور پس از ساعت ۹ شب ممنوع است.
کاهش کارآیی دانش آموزان و دانشجویان در این زمینه چشمگیر تر بوده است.
تلفن هوشمند چرخه طبیعی خواب را برهم می زند و باعث می شود که ذهن فرد حتی هنگام خواب نیز درگیر الگوریتم های استفاده شده در آن باشد؛ علاوه بر آن نور LED تلفن باعث می شود که اعصاب در طول خواب استراحت نکنند و فرد مدام پریشان باشد.
نور آبی LED مهمترین عامل جلوگیری از ترشح ماده شیمیایی ملاتونین در بدن است. این ماده شیمیایی در مغز باعث انجام فرآیند خواب می شود.
مدیر این پروژه تحقیقاتی گفته است که استفاده بی رویه از تلفن همراه برای تمام اقشار جامعه خطرناک است ولی این موضوع در رابطه با افرادی مانند پرستاران، پزشکان، راننده ها و حسابداران که کار حساس تری دارند، جدی تر است.
در ادامه تحقیقات آمده است که تلویزیون، لپ تاپ، تبلت و تجهیزاتی از این دست نیز تاثیر منفی بر سلامت روح افراد دارند ولی اثرات مضر تلفن همراه به دلیل سهولت در استفاده به مراتب بیشتر است.
تلفن همراه علاوه بر کاهش کارایی روزانه، احتمال ابتلا به اضافه وزن، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و اختلال ستون فقرات را نیز افزایش می دهد.
در این تحقیقات ذکر شده است که استفاده از تلفن همراه در شب، کارایی ۴۰ درصد از کل کاربران را تحت تاثیر قرار می دهد که رقم قابل توجهی است.
محققان به والدین توصیه می کنند که در این زمینه با فرزندان خود صحبت کنند و آنان را متقاعد به خاموش کردن تلفن همراه در ساعت ۹ شب به بعد کنند و خودشان نیز الگوی مناسبی باشند.
گزارش کامل این تحقیقات در شماره اخیر نشریه Organizational Behavior and Human Decision Processes منتشر شده است.
انتهای پیام / کد خبر3969