نامه احمدینژاد مقدمه بازگشت به سیاست بود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: نامه دفتر رییس جمهوری سابق به رییس کل بانک مرکزی را باید به نوعی مقدمه بازگشت احمدینژاد به عرصه سیاست پس از حدود یک سال سکوت دانست.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از فرارو، دفتر محمود احمدینژاد در نامهای به ولی الله سیف رییس کل بانک مرکزی خواستار انتشار عمومی نام بانک یا بانکهای پرداخت کننده و نیز تاریخ و مبلغ وامهای کلان به تفکیک اسامی اطرافیان رئیسجمهور دوره نهم و دهم شد.
پیش از این احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس روز دوشنبه ۱۹ خرداد، در یک تذکر شفاهی در صحن علنی مجلس، با اشاره به انتشار لیست محرمانه «کمیته وصول مطالبات بانک مرکزی» در سطح ۷۰ هزار میلیارد در فضای مجازی گفته بود باید با فساد از طریق رسانهها برخورد شود.
لیست محرمانه «کمیته وصول مطالبات بانک مرکزی» برای اولین بار در وبلاگ روحالله زم، فرزند محمدعلی زم، از مدیران سابق امور فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی منتشر شد.
در این لیست اسامی اطرافیان احمدینژاد از جمله حمید بقایی، اسفندیار رحیم مشایی، محمد رضارحیمی، سعید مرتضوی و… با ارقام نجومی به عنوان بدهکاران بزرگ بانکی معرفی شدند.
انتشار این لیست تا موضع گیری احمد بخشایش اردستانی در مجلس از سوی هیچ مقام رسمی نه تایید و نه تکذیب شد. و به نوعی بخشایش اردستانی در صحن علنی مجلس به نوعی مهر تایید زد بر وجود چنین لیستی و خواستار برخورد با بدهکاران بانکی البته از سوی رسانهها شد.
احمد بخشایش اردستانی درباره نامه احمدینژاد به سیف ضمن تاکید بر اینکه «برخی رسانهها از تذکر من در مجلس سوء استفاده سیاسی کردند و اقدام به ذکر نام برخی نزدیکان آقای احمدینژاد به نقل از من به عنوان بدهکار بانکی کردند» گفت: آنچه که بنده در مجلس به عنوان تذکر در مجلس بیان کردم صرفا استمداد از رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی برای مقابله با مفاسد همزمان با انتشار لیست محرمانه «کمیته وصول مطالبات بانک مرکزی» بود.
وی افزود: به هر حال «کمیته وصول مطالبات بانک مرکزی» که مدتی در پی تهیه لیستی از بدهکاران بانکی به رقمی بالغ بر «۸۵ هزار میلیارد تومان» رسیده است که این بدهی در اختیار نزدیک به ۵۰۰ تا ۵۵۰ نفر است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: بخشی از اطلاعات این کمیته راست یا دروغ منتشر شده است که آقای احمدینژاد هم خواستار شفاف سازی و مشخص شدن واقعیت از طریق انتشار عمومی اسامی شدهاند که این همان درخواست بنده در مجلس بود.
وی تصریح کرد: بنده معتقدم که متاسفانه در ۳۲ سال گذشته برخورد مناسبی با مفاسد اقتصادی در جمهوری اسلامی نشده است و که اگر رسانهها همانند بسیاری از کشورهای جهان وارد عرصه مقابله با مفاسد شوند میتوانند ضمن فشار وارد کردن بر دستگاههای مسوول راه برخورد با مفاسد را باز کرده و اعتماد از دست رفته را به نوعی باز گردانند.
بخشایش اردستانی در ادامه با بیان اینکه نامه احمدینژاد به رییس کل بانک مرکزی از چند جنبه قابل تحلیل و تفسیر است گفت: نامه دفتر رییس جمهوری سابق به رییس کل بانک مرکزی را باید به نوعی مقدمه بازگشت احمدینژاد به عرصه سیاست پس از حدود یک سال سکوت دانست.
وی افزود: در طول یکسالی که آقای احمدینژاد ریاست جمهوری را تحویل دادند، خود ایشان و اطرافیانش مورد شدیدترین حملهها و هجمهها قرار گرفتند اما سیاست ایشان به نوعی سکوت و دوری از سیاست بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: اما این نامه میتواند سرآغاز ورود ایشان به سیاست و پاسخ به اتهامات و ادعاهایی دانست که ظرف یکسال گذشته متوجه او و اطرافیانش بوده است که این ورود را باید به فال نیک گرفت.
وی با بیان اینکه سکوت احمدینژاد تا همین امروز هم بیمورد بوده است گفت: احمدینژاد خیلی زودتر از این میبایست سکوت خود را میشکست و وارد صحنه سیاست میشد و به نوعی میدان داری جبهه اصولگریان را برعهده میگرفت.
بخشایش اردستانی افزود: اگر چه راس جبهه اصولگریان خواستار تداوم سکوت احمدینژاد و کناره گیری او از سیاست هستند اما بدنه اصولگرایان خواستار بازگشت او به سیاست و در اختیار گرفتن فرمان هدایت این جبهه هستند چرا که او هنوز آرای قابل توجهای در جامعه دارد.
وی درباره اینکه آیا این حق را برای احمدینژاد قائل هستید که با وجود به جا گذاشتن کارنامهای ناموفق به عرصه سیاست بازگردد گفت: آقای احمدینژاد همان قدر از حق بازگشت به سیاست و عرصه رقابتهای انتخاباتی برخوردار است که روسای جمهور سابق برخوردار بودند. وقتی آقایان هاشمی و خاتمی پس از دوران ریاست جمهوری بازگشتند چرا آقای احمدینژاد باز نگردد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: در ضمن آقای احمدینژاد اگر هم کارنامه ناموفقی در گذشته داشته یا نداشتهاند را باید مردم قضاوت کنند. باید اجازه داد که اگر این تمایل وجود دارد به صحنه سیاست بازگردد در رقابت با سایر کاندیداها چه در انتخابات مجلس به صورت تیمی و چه در انتخابات ریاست جمهوری به صورت انفرادی حضور پیدا کند.
وی درباره واکنش احتمالی برای بازگشت احمدینژاد گفت: من بعید میدانم مشکلی از بابت حضور آقای احمدینژاد و تیم ایشان به صحنه سیاست وجود داشته باشد. تنها واکنش احتمالی شورای نگهبان نسبت به این حضور مطرح است که نمیتوان از هم اکنون پیش داوری کرد.
انتهای پیام / کد خبر6853