استعفای ۲ معاون دانشگاه اصفهان
مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان گفت: قطعا اعلام حکم تایید ریاست دلگرمی بیشتری خواهد داشت اما تحت هر شرایطی دکتر طالبی در مسیر اعتدال راه را ادامه میدهد.
مسعود کثیری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به تاخیر دو ساله در تایید حکم ریاست دانشگاه اصفهان اظهار کرد: هیچگاه متوجه نشدیم که چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی دیر به این قضیه رسیدگی کرد و دلیل خاصی از این بابت نگفتند اما پرونده ریاست دانشگاه اصفهان پیش از این در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشدهبود.
وی در ادامه در پاسخ به اینکه آیا پیش از تایید ریاست باید تغییرات خاصی در معاونتهای دانشگاه صورتمیگرفت تا از طرف شورای عالی انقلاب فرهنگی تاییدیه انجام شود، افزود: نعمتالله اکبری؛ معاون پژوهشی دانشگاه اصفهان به دلیل پست مدیریتی خود در رده استانی مجبور به استعفا از معاونت پژوهشی شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان عنوان داشت: ابراهیم میرشاه جعفری؛ معاون آموزشی دانشگاه اصفهان نیز به دلیل مشابه معاون پژوهشی این دانشگاه مجبور به استعفا شدند. اما این دو استعفا که در هفته گذشته بوده ارتباطی با معیارهای تایید ریاست دانشگاه اصفهان نداشت اما به دلیل همزمانی شاید گمانهزنیهایی صورت گرفتهاست.
وی در ادامه با اشاره به برخی حواشی در رابطه با وضعیت مدیریت این دانشگاه تصریح کرد: مطالبی جسته و گریخته در فضای مجازی پخش میشد که هیچ منبعی نداشت و بعضا برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهارنظرهایی میکردند، این در حالی بود که در این دو سال هیچگاه بحث دانشگاه اصفهان در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشدهبود که گفته شود معیارهایی وجود نداشتهاست.
کثیری بیان داشت: منظور ما از عدم بررسی تعیین ریاست دانشگاه اصفهان در شورای انقلاب فرهنگی، عدم اعلام رسمی از طرف سخنگو در این دو سال است چراکه اگر مطرح شدهباشد باید پاسخی مثبت و یا منفی ارائه میشد اما حجتالاسلام احمد سالک به دلیل مخالفت با حضور دکتر هوشنگ طالبی اصرار به جایگزینی شخص دیگری برای ریاست دانشگاه اصفهان بودند.
وی در ادامه با بیان اینکه منبع اصلی تصمیمگیری برای انتخاب ریاست دانشگاهها کمیسیون ۵ نفره است، تاکید کرد: پس از اجماع اعضا این کمیسیون به غیر از یک نفر تصویب شد که دکتر هوشنگ طالبی به عنوان رئیس دانشگاه اصفهان تایید شوند؛ طبیعی است کسانی از همه اقشار اعم از مسئولان و دانشجویان مخالف ریاست ایشان در دانشگاه اصفهان بودند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان اذعان داشت: شاید دلیل تاخیر در تایید رییس دانشگاه اصفهان این بوده که چانهزنیهایی از طرف گروههای مخالف با ریاست دکتر هوشنگ طالبی صورت بگیرد که حدس ما نیز همین است؛ متاسفانه اشخاصی در شهر اصفهان با اعمال فشارهایی سعی در قرار دادن اطلاعات غلط در اختیار برخی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی بودند.
کثیری با اشاره اختیارات قانونی سرپرست دانشگاه خاطرنشان کرد: کسی که سرپرست یک دانشگاه باشد تمامی حقوق یک رئیس را دارد چراکه که بالاتر از انتصابات در سطح معاونتهای یک دانشگاه که نداریم و همانطور که شاهد بودیم همه این اقدامات در دو سال گذشته انجام شده بود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اصفهان در پایان گفت: قطعا اعلام حکم تایید ریاست دلگرمی بیشتری خواهد داشت اما تحت هر شرایطی دکتر طالبی در مسیر اعتدال راه را ادامه میدهد و امیدواریم که دانشگاه اصفهان ظرف مدت کوتاهی به آن جایگاهی که برای آن پیشبینی میشده و مردم انتظار آن را دارند چه به لحاظ علمی و چه به لحاظ فرهنگی برسد.
انتهای پیام / کد خبر13431