شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان:

کلید خوردن اجرای ۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی هم‌زمان با دهه فجر/ همکاری بسیج سازندگی برای مهار و کنترل آنفلوآنزای حاد پرندگان/ به طرح های لوکس ورود نمی کنیم

سرهنگ رضاپور با تأکید بر اینکه بسیج سازندگی در پروژه‌های عام‌المنفعه و غیرانتفاعی حضور پیدا می‌کند، تصریح کرد: این سازمان هرگز به سمت اجرای پروژه‌های لوکس حرکت نمی‌کند.

به گزارش صبح اردستان به نقل از صاحب نیوز، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه  با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: امروز بسیج سازندگی به‌عنوان یک دستاورد انقلاب اسلامی درزمینهٔ محرومیت‌زدایی در سطح جامعه در حال فعالیت است.

سرهنگ دوم پاسدار احسان الله رضاپور با تأکید بر اینکه بسیج سازندگی اولویت خود را حمایت از طرح‌های اقتصاد مقاومتی بسیجیان و عامه مردم گذاشته است، اظهار کرد: بسیج سازندگی در پروژه‌های عام‌المنفعه و غیرانتفاعی حضور پیدا می‌کند و هرگز به سمت اجرای پروژه‌های لوکس حرکت نمی‌کند، خودمان را هم رقیب بخش خصوصی نمی‌دانیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: بسیج سازندگی به کمک دستگاه‌هایی که پروژه‌هایشان بر زمین‌مانده و از عهده‌شان خارج‌شده خواهد رفت.

وی با اشاره به آغاز فعالیت بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹، گفت: اجرای موفق کارهای واگذاری شده به این سازمان در استان اصفهان، همه مدیران را مشتاق به همکاری با آن کرده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با حضور استاندار و دیگر دستگاه‌ها در آینده، اظهار کرد: در آن جلسه دستگاه‌ها را مُجاب خواهیم کرد تا درصورتی‌که پروژه‌ای بر زمین‌مانده‌ای برای آن‌ها وجود دارد را این سازمان به‌صورت جهادی تکمیل و به بهره‌برداری برساند.

رضاپور با اشاره به میزان اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان اصفهان، گفت: بیش از ۲ هزار رو ۲۷۰ پروژه طرح شامل یک هزار و ۷۷۰ طرح ابلاغی با تسهیلات و ۵۰۰ طرح ابلاغی بدون تسهیلات در قابل‌طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان اصفهان در حال اجرا است که مجموع اعتبار ابلاغی برای این طرح‌ها ۳۶ میلیارد تومان بوده است.

وی بابیان اینکه ۳ هزار و ۹۵۹ نفر در خصوص اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی آموزش داده‌شده  و پس از ارائه مشاوره‌های تخصصی به بانک عامل برای دریافت تسهیلات معرفی‌شده‌اند، اظهار کرد: از این تعداد ۳ هزار و ۲۱۹  نفر برای اخذ تسهیلات بانکی طرح‌های اقتصاد مقاومتی بااعتباری بالغ‌بر ۵۴٫۵ میلیارد تومان به بانک معرفی شدند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با اظهار اینکه گاهی مواقع افراد شرایط لازم برای تسهیلات را فراهم نمی‌کنند، تأکید کرد: بیش از یک هزار و ۸۵۶ نفر موفق به اخذ تسهیلات بانکی بااعتباری بالغ‌بر ۳۰۰ میلیارد ریال و راه‌اندازی طرح‌های اقتصاد مقاومتی شده‌اند.

رضاپور با اشاره به مشکل اشتغال در جامعه گفت: ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ اشتغال جدید به‌صورت مستقیم ماحصل اجرای طرح‌های فوق است ه به‌تبع تعداد زیادی فرد نیز به‌صورت غیرمستقیم مشغول خواهد کرد.

وی پرورش ماهی، مرغ بومی، بلدرچین، شترمرغ، زنبورعسل، قارچ خوراکی، کشت زعفران، گیاهان دارویی ، صنایع تبدیلی و … را ازجمله طرح‌های اقتصاد مقاومتی اجراشده در استان اصفهان بیان کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان از  آغاز اجرای ۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی توسط این سازمان هم‌زمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر خبر و توضیح داد: مجموع اعتبار این پروژه‌ها بالغ‌بر  ۵ میلیارد ریال خواهد بود که امیدواریم تا پایان خردادماه سال آینده به بهره‌برداری برسد.

رضاپور با شاره به شروع به کار پروژه حفر کانال خاکی دشت سجزی توسط سازمان بسیج سازندگی، گفت: این پروژه بااعتباری بالغ‌بر ۱۳۰ میلیون تومان برای استفاده از آب پساب فاضلاب در سطح ۵۰۰ هکتار از هفته آینده آغاز و در مدت یک ماه انجام خواهد گرفت.

وی بابیان اینکه ۳۵۸ هکتار بیابان‌زدایی در شرق اصفهان و برخوار در حال اجرا است، گفت: با کاشت بیش از ۴۶ هزار اصله نهال تاغ ، ۳۰۸ هکتار در منطقه دشت سجزی و ۵۰ هکتار در منطقه برخوار بیان زدایی می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به اجرای موفقیت‌آمیز طرح واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل، اظهار کرد: ۳۸۲ نفر در قالب ۱۹۱اکیپ از نیروهای بسیجی در این طرح مشارکت داشته‌اند که با حضور در ۲۴ شهرستان بیش از ۵۰۰ هزار قطعه طیور را در ۳۷۰ روستا علیه بیماری نیوکاسل واکسینه کرده‌اند.

رضاپور با اشاره به خطرناک بودن گسترش آنفلوانزای حاد پرندگان، از کمک سازمان بسیج سازندگی  در مهار و کنترل این بیماری به اداره کل  دامپزشکی استان خبر داد.

وی بابیان اینکه نیروهای بسیجی توانمند در حوزه‌های مختلف به کمک آمده‌اند، افزود: بسیج سازندگی استان با عضویت و مشارکت فعال در ستاد اقتصاد مقاومتی استان و کارگروه‌های مربوطه به‌عنوان ثابت به ارائه  طرح‌های کاربردی در جلسه‌ها می‌پردازد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح کرامت، توضیح داد: در این طرح معتادان پاک‌شده با مشارکت پلیس، ستاد مبارزه با مواد مخدر استان، استانداری،  بهزیستی و … تحت حمایت قرارمی گیرند و سازمان بسیج سازندگی در حوزه اشتغال و مشاوره به آن‌ها کمک می‌کند.

رضاپور بازبینی و تدبیر در شیوه برگزاری اردوهای جهادی و تدوین سازوکار مناسب و کاربردی به‌منظور اعزام داوطلبان به مناطق محروم و ترجیحاً مناطق محروم داخل استان را از اولویت‌های در نظر گرفته‌شده برای بهبود و اثربخشی فعالیت‌های بسیج سازندگی عنوان کرد.

وی بابیان اینکه می‌خواهیم به‌صورت هدفمند برای رفع محرومیت از مناطق برنامه‌ریزی داشته باشیم، گفت: شناسنامه‌دار کردن مناطق محروم به‌منظور اعزام گروه‌های جهادی با اولویت‌بندی این مناطق که همه مناطق محروم از حضور تیم های جهادی بهره‌مند شوند در دستور کار قرارگرفته است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان از در نظر گرفتن برگزاری  جلسه ستاد پشتیبانی اردوهای جهادی با حمایت استاندار و مدیران کل در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

رضاپور نگاه مبتنی بر توانمندسازی، خوداتکایی و اقتصاد مقاومتی در اجرای اردوهای جهادی  در مناطق محروم را به‌عنوان یک هدف بیان و اظهار کرد: مستندسازی، گزارش دهی، تولید محتوا از حرکت‌های جهادی، قبل، حین و بعد از حضور در مناطق محروم مایه تنویر افکار و آگاه افزایی به مردم می‌شود تا آن‌ها متوجه میزان کار و فعالیت‌های انجام‌شده درزمینهٔ محرومیت‌زدایی شوند، لذا از اهالی رسانه برای کمک به این مسئله درخواست همکاری داریم.

وی تحرک بخشی در حوزه اشتغال که امروز واقعاً معضل بزرگ جامعه است را یک ضرورت بیان و تصریح کرد: سازمان بسیج سازندگی با انجام کارها به‌صورت  جهاد گونه در ایجاد یا شناسایی بسترهای اشتغال مستقیم، مکمل و جایگزین در بخش‌های مختلف و با تدوین راهبردها، شناسایی منابع و ظرفیت‌ها اقدام به برنامه‌ریزی می‌کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: پیگیری ایجاد یک واحد آموزشی برای اجرای دوره‌های آموزشی کاربردی مستمر در حوزه‌های مشاغل خانگی، طرح‌های کشاورزی، صنایع‌دستی و …  در دستور کار قرار داده‌ایم.

رضاپور اظهار کرد: پیگیری  امضای تفاهم‌نامه همکاری با  میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و  گردشگری، اتحادیه و  بسیج اصناف، ادارات و کارخانه‌ها برای ایجاد یک حرکت جهادی و پویش برای برگزاری دوره‌های موزشی، راه‌اندازی واحدهای تولیدی در نظر گرفته‌شده است.

وی با اشاره به اجرای اردوهای جهادی در سازمان بسیج سازندگی، گفت: بیش از ۷ هزار نفر جهادگر بسیجی در قالب اردوهای هفت و ۱۰ روزه در مناطق محروم در قالب ۲۷۰ گروه جهادی حضور پیداکرده‌اند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان از حضور بیش از ۱۰ هزار نفر جهادگر در قالب طرح هجرت دانش‌آموزی و یک‌روزه حلقه‌های صالحین در سال جاری خبر داد و افزود: تا به امروز ۲۵۰ نفر جهادگر برای انجام اردوهای جهادی در مناطق محروم در نوروز ۹۶ ثبت‌نام کرده‌اند.

انتهای پیام / کد خبر22494

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار