شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

چند نکته خواندنی درباره هدیه دادن

اگر دستتان خالی است یا فرصتی برای خرید هدیه ندارید، اما مایلید یادگاری به دوستی بدهید به گل فکر کنید. حتی یک شاخه گل هم در تحکیم روابط میان انسان‌ها معجزه می‌کند!

Gift

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از مجله دانستنیها شماره ۳۰۳ و سایت روزانه آنلاین، هدیه را باید فورا و در حضور هدیه آورنده باز کرد.

وقتی به دیدن بیماری می‌روید و گل هدیه می‌برید، از گل‌های غیر معطر استفاده کنید.

بر سر سفره غذا گل‌هایی با عطر تند و بسیار معطر نگذارید عطر تند گل با عطر ادویه غذا، ایجاد بوی نامناسب می‌کند.

اگر آب گلدان گل‌هایتان را مرتبا عوض نکنید، بوی بد آن عطر گل‌ها را تغییر خواهد داد و شما را بی‌سلیقه معرفی خواهد کرد.

ضمنا بد نیست بدانید که گل‌های تربیت شده و گلخانه‌ای به آب ملایم و گل‌های وحشی و بیابانی به آب بسیار سرد احتیاج دارند تا تازه بمانند.

وقتی هدیه ‌ای را به کسی می دهید‌،فراموش نکنید درباره قیمت آن با طرف مقابل صحبت نکنید و حتما برچسب قیمتش را از شیء جدا کرده باشید.

هدیه را با دو دست به هدیه گیرنده تقدیم کنید و هنگام اهدای آن لبخند به لب داشته باشید.

هرگز برای بیمار بستری در بیمارستان گل نبرید مگر این که مطمئن باشید او و هم‌اتاقی‌هایش مشکل تنفسی یا حساسیت ندارند و گرده‌ها و عطر گل برای آنها ضرر ندارد.

نه‌ تنها اجازه ندارید درباره قیمت هدیه صحبت کنید بلکه در مراسم هدیه دادن صحبت درباره مشکلات اقتصادیتان هم ممنوع است، این نوع صحبت کردن یعنی به هدیه‌گیرنده یادآوری می‌کنید با خرید هدیه‌اش فشار مالی را تحمل کرده‌اید و به زحمت افتاده‌اید!

در بسته‌بندی هدیه دقت کنید، نوع کاغذ کادوی هدیه باید متناسب با سن و جنسیت هدیه‌گیرنده و مناسبت هدیه دادن باشد.

اگر دستتان خالی است یا فرصتی برای خرید هدیه ندارید، اما مایلید یادگاری به دوستی بدهید به گل فکر کنید. حتی یک شاخه گل هم در تحکیم روابط میان انسان‌ها معجزه می‌کند!

هدیه‌ای که به کسی می‌دهید باید با نوع ارتباط عاطفی که با او دارید تناسبی داشته باشد، بنابراین مسلما هدیه یک دوست قدیمی با هدیه رئیس اداره‌تان و هدیه همسرتان نباید به هم شبیه باشند.

برای دوستانتان هدیه‌های مشابه نخرید، چنین رفتاری ثابت می‌کند شما وقتی صرف شناخت و درک نیازهای آنها نکرده‌اید.

hediyedadan.921106

هدیه‌ای مشخص را برای یک نفر تکرار نکنید! فرض کنید طرف مقابل چه حالی پیدا می‌کند وقتی شما ۳ یا ۴ بار برای او کتاب یا مجسمه ببرید.

برای دیگر دوستانتان درباره قیمت هدیه‌ای که به کسی داده‌اید، صحبت نکنید.

سراغ هدیه‌ای را که پیشتر به کسی داده‌اید نگیرید، ضمن آن که هیچ لزومی ندارد وقتی هدیه‌تان را خانه‌اش دیدید به او یادآوری کنید که شما آن را برایش گرفته‌اید!

هدیه یک دوست را به دوست دیگر هدیه ندهید. چطور می‌توانید مطمئن باشید که آنها روزی با هم برخورد نخواهند کرد؟

در مهمانی‌هایی که قرار است همه هدیه بیاورند بد نیست نامتان را به یادداشت محبت‌آمیزی که روی هدیه چسبانده‌اید اضافه کنید.

هدیه را با دو دست تحویل بگیرید و بلافاصله تشکر کنید و لبخند بزنید و در مکانی مناسب قرارش دهید.

هدیه‌ای را که گرفته‌اید با هدیه‌های افراد دیگر مقایسه نکنید، به هر حال هر فرد متناسب با توانایی مادی‌اش برای شما هدیه می‌آورد، اما مهم این است که شما را شایسته دریافت هدیه دانسته و بخشی از سرمایه مادی و وقتش را صرف شما کرده است.

درباره قیمت هدیه از طرف مقابل نپرسید.

هدیه را با هدیه جبران کنید.

حتی اگر علاقه‌ای به هدیه‌ای که گرفته‌اید ندارید، بی‌علاقگی‌تان را به زبان نیاورید و در عوض سعی کنید از نکته‌ای مثبت در هدیه تعریف کنید تا هدیه‌دهنده احساس شادی و رضایت کند.

وقتی هدیه‌ای دریافت می‌کنید تا وقتی هدیه‌دهنده پیش شماست باید بازش کنید تا اشتیاق‌تان را نسبت به آن نشان دهید، اما در باز کردن هدیه شتاب نکنید و کاغذ کادو را با دقت و آرامش باز کنید.

اگر در خانه هستید و برایتان گل هدیه آورده‌اند، آنها را در گلدان بگذارید چون رها کردن گل‌ها به حال خود نوعی بی‌احترامی به طرف مقابل محسوب می‌شود.

اگر مهمانی به عنوان هدیه برایتان شیرینی یا کیک آورده است تا وقتی در خانه حضور دارد باید آن را به او هم تعارف کنید.

انتهای پیام / کد خبر3633

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار