شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳

ممنوعیت لوازم‌التحریر خارجی در نمایشگاه‌ها

نخستین نمایشگاه نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر «باز باران» در حالی امروز به کار خود پایان می‌دهد که طی ۱۰روز فعالیت خود از توزیع نوشت‌افزار با برند خارجی و تصاویر غربی به شدت جلوگیری کرد.

به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری فارس، نخستین نمایشگاه «نوشت‌افزار و ملزومات مدرسه (باز باران)» ۲۱ شهریور بعد از ۱۰ روز فعالیت مستمر به کار خود خاتمه می‌دهد.

در این راستا به بوستان گفتگو و میدان امام حسین (ع) رفته و با برخی از بازدیدکنندگان نمایشگاه‌های «باز باران» درباره نحوه اجرا و کیفیت محصولات به گفت‌وگو پرداختیم که در ذیل از آن را می‌خوانید:
*پیرهادی: عدم ارائه محصولات کانون پرورشی در نمایشگاه‌های «باز باران»
زهرا پیرهادی، مادر ندا و رسول ۸ و ۱۱ ساله که برای خرید به نمایشگاه «باز باران» واقع در میدان امام حسین (ع) آمده است، می‌گوید: قیمت‌ دفاتر تحریری که در این نمایشگاه ارائه شده است، خوب است اما برخی از محصولات مراکز و سازمان‌ها نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را در سایر برندها نمی‌توان یافت.

وی ادامه می‌دهد: دخترم به تصاویر «دارا و سارا» علاقه بسیاری دارد اما هر چقدر جست‌وجو کردم، نتوانستم حتی یک نمونه از محصولات این برند را از میان سایر محصولات فرهنگی نمایشگاه‌های «باز باران» پیدا کنم.

پیرهادی با اشاره به این مطلب که ای کاش روپوش و شلوار مدارس هم در این فروشگاه‌ها با قیمت ارزان‌تری به مخاطبان ارائه می‌شد، می‌افزاید: روپوش و شلوار مدرسه با حداقل ۵۰ هزار تومان و حداکثر بیش از یکصد هزار تومان به دانش‌آموزان ارائه می‌شود، ای کاش شهرداری با مدارس یا همان وزارت آموزش و پرورش قراردادی امضاء می کرد و در نمایشگاه «باز باران» به ارائه این پوشاک اهتمام ویژه‌ای داشت.
*تقی‌پور: تنوع محصولات ارائه شده در نمایشگاه‌های «باز باران» بسیار اندک است
ولی تقی‌پور که به همراه همسر و دختر ۱۸ ساله‌اش برای خرید پوشاک و لوازم‌التحریر به بوستان‌ گفتگو آمده است، با انتقاد از این مهم که چرا نباید این نمایشگاه‌ها با تعداد بیشتری در سطح تهران برپا شود،‌ بیان می‌کند: ۳ فرزند دختر دارم که یکی از آنها در مقطع پنجم ابتدایی، یکی دیگر در سال اول دبیرستان و دیگری در پشت کنکوری است.

وی ادامه می‌دهد: از شهریار به منزل یکی از اقوام در تهران آمده‌ام و وقتی متوجه شدم که چنین نمایشگاهی برپا شده است به همراه اعضای خانواده به خرید آمدم، واقعاً فکر می‌کردم شاید محصولات خوبی در این نمایشگاه به مردم ارائه نشود به همین منظور ۲ فرزند دیگرم را به همراه نیاوردم اما واقعاً همه محصولات درجه یک و از قیمت‌های خوبی هم برخوردار است.

تقی‌پور درباره نبود برخی از نوشت‌افزارها در این نمایشگاه،‌ می‌افزاید: تعداد جامدادی، مدادرنگی، چسب، لاک غلط‌‌گیر، خط‌کش و غیره در نمایشگاه‌های «باز باران» بسیار اندک است به گونه‌ای که برخی از غرفه‌‌ها اصلاً این محصولات را ندارند یا بیان می‌کنند که نوشت‌افزارهایشان به اتمام رسیده است.
*عسگری: بُن‌های تخفیف خرید نمایشگاه‌های «باز باران» به چه کسانی تعلق گرفت؟!
رسول عسگری، پدر یک فرزند دختر ۸ سال که برای خرید به نمایشگاه «باز باران» بوستان گفتگو آمده است، با انتقاد از عملکرد برخی از مسئولان در توزیع ناعادلانه بُن تخفیف خرید نوشت‌افزار در این نمایشگاه‌، می‌گوید: یک کارگر ساده ساختمان هستم که نه بیمه‌ای دارم و نه خانه‌. ۸۰۰ هزار تومان حقوق کارگری می‌گیرم که ۵۵۰ هزار تومان آن را بابت اجاره بها پرداخت می‌کنم و ماهی ۲۰۰ هزار تومان برایم باقی می‌ماند که واقعاً خرید لوازم‌التحریر در حد متوسط نیز برایم بسیار مشکل است.

وی ادامه می‌دهد: حساب کردم اگر بخواهم ۳ دفتر ۵۰ برگ، ۴ دفتر ۶۰ و ۸۰ برگ و یک بسته مداد رنگی و چند مداد و یک جامدادی برای دخترم خریداری کنم، ‌جمعاً با تخفیف می‌شود، ۴۵ هزار تومان که اگر بخواهم کیف مدرسه و سایر ملزومات را نیز به آن بیفزایم،‌ هزینه‌ای ۲ برابر مبلغ فوق خواهد شد، پس این خبرهایی که روزنامه‌ها می‌زنند و می‌گویند به مناطق محروم تخفیفات بیشتری تعلق گرفته است، پس این تخفیفات و بُن‌ها کجا هستند و به چه کسانی تعلق گرفته است؟!!

عسگری تأکید می‌کند: برخی از مردم واقعاً نیازمند هستند و نمی‌توانند نیاز فرزندان‌شان را تأمین کنند، اگر می‌گویند که بُن را از طریق مدارس به دانش‌آموزان تقسیم کرده‌اند، بگویند کدام مناطق و کدام مدارس. به ما که هیچ چیزی نرسیده است و امروز هم تنها به امید تخفیفات بیشتر آمدم اما در نهایت شرمنده همسر و فرزند شده و به خانه باز خواهم گشت.
*صفری: لزوم برپایی نمایشگاه‌های «باز باران» به داخل پارک‌های محلات تهران
زهرا صفری مادر پریسا، زهرا و رضا به ترتیب ۱۶،۸ و ۳ ساله در این راستا بیان می‌کند: بهتر است که نمایشگاه‌های «باز باران» به جای برپایی در ۱۰ نقطه از شهر تهران در اکثر پارک‌های بزرگ تهران برپا شود تا مردم به سهولت بتوانند در این نمایشگاه‌ها حضور یافته و به خرید ملزومات مورد نیاز فرزندان شان بپردازند.

وی ادامه می‌دهد: اقدامات چند سال اخیر شهرداری تهران در حوزه فرهنگ بسیار خوب و قابل ستایش است اما اگر واقعاً می‌خواهند به مردم کمک کنند، به وسع و توان مالی مردم نیز توجه کرده و در سال آینده با حمایت‌های ویژه‌تری نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر را به مردم ارائه دهند.

در ادامه به سراغ سیدمجید حسینی، مدیرعامل مؤسسه نشر شهر رفته و درباره پاره‌ای از مشکلاتی که بازدیدکنندگان نمایشگاه‌های «باز باران» بیان کرده‌اند به گفت‌وگو نشستیم، وی درباره عدم وجود محصولات کانون پرورشی در نمایشگاه‌های باز باران، می گوید: محصولات وزارت آموزش و پرورش از طریق انتشارات «مدرسه» در نمایشگاه‌های «باز باران» ارائه شده است.
*حسینی: عدم تنوع در ارائه نوشت‌افزار به دلیل استفاده تنها از محصولات ایرانی بوده است
وی ادامه می‌دهد: اگر محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بین سایر محصولات مشاهده نمی‌شود به خاطر این است که شاید اصلاً هیچ محصولی را به انتشارات مدرسه نداده‌اند که در این نمایشگاه‌ها به مخاطبان ارائه شود وگرنه اگر ما محصولات کانون پرورشی را دریافت می‌کردیم، قطعاً ما نیز در چیدمان چادرها از آنها استفاده می‌کردیم.

حسینی درباره عدم تنوع محصول در نمایشگاه‌های «باز باران»، می افزاید: ما از ۴۳ تأمین کننده و تولیدکننده داخلی، نوشت‌افزار و لوازم‌التحریر اسلامی – ایرانی دریافت کردیم که باید گفت حجم تنوع محصولات داخلی به همین میزان است و چون ما نمی‌خواستیم محصولات خارجی را در این نمایشگاه‌ها عرضه کنیم، از همان تنوع محصولات داخلی استفاده کردیم.

وی درباره توزیع ناعادلانه بُن‌های تخفیف خرید نوشت‌افزار، بیان می‌کند: سبک توزیع بُن‌ها از طریق معاونت اجتماعی مناطق شهرداری تهران صورت گرفته است و طبیعتاً در چارچوب مناطق محروم اتفاق افتاده است به همین منظور ممکن است در برخی از مناطق، حجم محرومان با تعداد بُن تطابق نداشته باشد، اما تلاش‌مان این بوده که حداکثر تعداد لازم را به محرومان برسانیم.

گفتنی است، نخستین نمایشگاه نوشت‌افزار و ملزومات مدرسه «باز باران» از ۱۲ لغایت ۲۱ شهریور از ساعت ۹ صبح لغایت ۲۲ شب در ۱۰ نقطه تهران نظیر بوستان گفتگو، بوستان ولایت، میدان امام حسین (ع)، فرهنگسرای اشراق، فرهنگسرای خاوران و برج میلاد به ارائه محصولات فرهنگی با مضامین اسلامی _ ایرانی به شهروندان تهرانی پرداخته است.

انتهای پیام / کد خبر7509

مطالب مرتبط

جستجو

نظرسنجی

در حال حاضر نظرسنجی نداریم.

آخرین اخبار