اصفهانی ها با هفت خوان دوچرخه کرایه می کنند
کرایه یک دوچرخه در شهری که معروف به شهر دوچرخه هاست با ارائه یک سفته پنج میلیون ریالی، کپی آخرین قبض تلفن، اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی شناسنامه و بعد هم تکمیل فرم قرارداد در ایستگاه دوچرخه امکان پذیر است.
به گزارش پایگاه خبری شهرستان اردستان “نگین کویر” به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی “ایرنا” ، راه اندازی ایستگاه های دوچرخه از سوی شهرداری اصفهان در سال ۸۸ در مناطق مختلف این شهر ازجمله خیابانهای چهارباغ عباسی، چهارباغ خواجو و میدان امام (ع) با هدف تشویق شهروندان به استفاده از وسایل حمل و نقل پاک، کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت انجام شد.
پس از مکانیزه شدن ایستگاه های دوچرخه و امکان تحویل دوچرخه ها از ایستگاه مبدا و تحویل آن به ایستگاه مقصد، استقبال مردم از این طرح بیشتر شد.
کرایه این دوچرخه ها در سالهای گذشته بسیار راحت بود اما اکنون شرایطی برای کرایه این دوچرخه ها اعمال می شود که شبیه شرایط وام گرفتن دربرخی بانک هاست.
اکنون شهروندان و گردشگران اصفهان برای استفاده از این دوچرخه ها و حتی برای یک ساعت باید یک فقره سفته به مبلغ پنج میلیون ریال، قبض تلفن، کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه ارائه و همچنین قرارداد با شرکت متولی این امر منعقد کنند.
رییس کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان سخت شدن شرایط کرایه دوچرخه ها را عدم بازگرداندن برخی از این دوچرخه ها از سوی برخی افراد تحویل گیرنده این دوچرخه بیان کرد.
ابوالفضل قربانی روز یکشنبه اظهارکرد: شورای اسلامی شهر اصفهان برای کاهش این محدودیت ها، طرح کرایه دوچرخه با ارائه کارت ملی از سوی شهروندان را به زودی در شورای اسلامی شهر اصفهان تصویب خواهد کرد.
مدیر امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در تلاش هستیم تا گزینه ارائه سفته را از این روند حذف کنیم.
علیرضا صلواتی با اشاره به اینکه این سفته ضمانتی برای بازگرداندن دوچرخه ها به شهرداری است افزود: متاسفانه ۱۵ درصد از دوچرخه های تحویل داده شده به مردم، به شهرداری باز گردانده نشده است.
وی تصریح کرد: در گذشته کارت ملی در ازای تحویل دوچرخه به افراد گرفته و تا زمان تحویل مجدد به عنوان گرو نگهداشته می شد که امروز تنها کپی کارت ملی و شناسنامه از افراد گرفته می شود.
وی افزود: اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه برای تطبیق کپی این مدرک با اصل مدارک شناسایی بوده و سپس اصل مدارک به فرد باز گردانده می شود.
صلواتی دلیل درخواست قبض تلفن را نیز اطمینان از ساکن بودن فرد در شهر اصفهان عنوان کرد.
مدیر امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: اکنون ۳۰ ایستگاه دوچرخه در شهر فعال است که پیش بینی می شود تا پایان سال به ۳۶ ایستگاه برسد.
صلواتی تصریح کرد: اکنون بیش از یکهزار و ۲۰۰ دوچرخه در این ایستگاه ها وجود دارد که به طور متوسط بیش از ۱۰ هزار نفر از شهروندان در روز از آن استفاده می کنند.
وی سخت گیری های انجام شده در ارائه دوچرخه به شهروندان را در کاهش تقاضا برای دریافت دوچرخه تاثیرگذار دانست.
انتهای پیام / کد خبر2468